Arama

Vision - Tek Mesaj #1

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Vision
442pxvision2by7

Güçleri
Kendi vücut yapısı üzerinde tam bir kontrolü vardır. Vücudunu şeffaf, çok ağır ya da elmas kadar sert bir biçime sokabilir. Başka birisinin içinde materyalize olarak o kişinin çok büyük acı çekmesine sebep olabilir. Başının üzerindeki güneş enerjili hücre ile çok yüksek dereceli ısı ışınları oluşturabilir.

Biyografi
Avengers'ın en büyük düşmanlarından biri olan android Ultron tarafından yaratıldı. Yaratılırken 1940'lı yıllarda yaşamış olan orjinal Human Torch'un (Fantastic Four'un üyesi değil) kalıntıları kullanıldı. Ultron onu düşmanı olduğu Avengers'a karşı savaşması için yarattı. Ultron onu Avengers'ı ölümcül bir tuzağa çekmek için kullandı, fakat kendi zekasına sahip olan Vision yaratıcısına karşı gelerek Avengers'a yardım etti ve onların Ultron'u yenmelerini sağladı.
Vision yıllar boyunca sadık bir üye olarak Avengers'ta yeraldı. Neredeyse gerçek bir insanın duygularına sahip olan Vision ekip üyesi olan Scarlet Witch'e aşık oldu ve evlendiler. Çift sakin bir hayat sürmek için Avengers Malikanesi'nden ayrılıp New Jersey'e taşındı.

vihzbb4

Vision dünyadaki tüm bilgisayarlarla bağlantı kurup ülkelerin savunma sistemlerinin kontrollerini ele geçirince dünya ulusları onu güvenlikleri için çok büyük bir tehdit olarak gördüler. Hükümet yetkilileri tarafından ele geçirilip devre dışı bırakıldı ve tüm hafızası silindi. Avengers ekip arkadaşlarının parçalarını buldular ve Hank Pym onun parçalarını tekrar birleştirip programladı. Pym Avengers'ın tüm bilgisayar dosyalarını Vision'ın zihnine yükledi. Fakat Wonder Man androidin hafızasının yenilenmesi için yardım etmeyi reddetti, çünkü adroidden hiç hoşlanmıyordu ve Scarlet Witch'e ilgi duyuyordu. Vision tekrar normale döndü, fakat artık eskiden Scarlet Witch'e karşı hissettiği aşka dair hiçbir şey yoktu.
Vision yeni beyin örnekleri yükleyerek duygu hissedebilme yeteneğine tekrar kavuştu. Artık eskiden Scarlet Witch ile olan birlikteliklerini hatırlamasına rağmen bu ilişkiye tekrar başlamak gibi bir girişimde bulunmadı. Gerçek bir insanın sahip olduğu hisleri elde edebilmek için çabasını sürdürdü.

230pxtpbvisionfs1
Kaynak: Vision