Arama

GFB Ouz - avatarı
GFB Ouz
Ziyaretçi
31 Mart 2007       Mesaj #164
GFB Ouz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
angeli_ca adlı kullanıcıdan alıntı

ya hayki & yas ın şarkı sözlerini bulup ekleyebilir misiniz ?
ama tüm şarkılarının Msn Happy

Hayki nin " Çok Uzun ßir Hikaye " bu şarkısına bitiyorum Msn Happy

Sözleri..

yanlıslığı hissettiren bir bit ve bir de ben varım gözlerim dolu ve lakin karamsarım dertlerimle başbaşayım harbi yanlızım yardım elini uzatın nolur yardım allahım erken kalktım bu sabah bu şehri terk etmek istedim sonra oturdum saatlerce düşündüm olmadı işte hiçbiri hayaldi bi yere kadar gözlerim kapandı ve hasret oldu sevgili ruhum yeni güne umutla başlamak pek bi zormuş kandırdım ben kendimi olmamış olmadı vede olmayacak kadar uzak bana umutlarım yuvarlanır aleviyle bi yan söner tekrardan külleri kalır ardından bana zindan olan hayatın kapıları aralanır dön yine başa savaşalım ama ben kendimi çok yordum denedim ben ama kazanamadım yoruldum artık gidiorum bunaldım artık gidiorum ne olduunu anlamadan yığılıp kaldım son bi kez dönüp arkama baktım oysaki başaramadım kim sevdi seni benim kadar istemem selamını artık yanlısım aldım yolumu anladınmı üsülmeye değmez bi *****ymişsin bunu geç anladım gözlerim dolu yeni bi ufka yelken açtım kovaladılar ben kaçamadım ummadık ellere düştüm bide buda yetmes gibi karaladılar ben inandıkça beni paraladılar bi kez kanasın gine beş parasız biri ben ben gibi birinide bulamadım ah çok tanıdık gelir her bi surat her biri en kral oyuncular kendime zarar verdim acı duymadımki karar verdim başaramadım birisi ölmekti bocaladım olmadı birisi yaşamaktı yaşayamadım ben düşmanım ardına dizilen dostlara zora düştüğüm için ulaşamadım pişmanım herkesi insan sanıpta saçmaladım aşk mı dedin bana saçmaladım seni seviorum diene inanma yol ver beni en son bırakıp gidende beni herşeyden çok severdi boşver benim özgür bu gün önüme gelen bütün herkesi kırabilirim bana hak ver ne hissetiğimi bulamadım hala bi yanım çek git bi yanım kal der rüyadan uyanıp aynaya baktım bu adam benimle alakasız biri bu hayat inadına hergün yapılan çok bayat ve kötü bi espiri yırtım resmini artık eskidin unuttum ismini sen bi *****sin bıktım bis bütün herşeyden senin yüzünden kahretsin kim sevdi seni benim kadar istemem selamını artık yanlısım aldım yolumu anladınmı üsülmeye değmez bi *****ymişsin bunu geç anladım gözlerim dolu yeni bi ufka yelken açtım yine dert tasa keder herşey beni bulur hayatın anlamı bumudur söle gözümüde kapayım daldım hayallere huzuru aradım bulamadım nerede özlemek ve beklemek bu beden hep tek tek yüreğim kimlere anlatıyım derdimi kimlere bahsediyim söle dört duvar arası bana mesken yanlızları oyna bu beden kaçıp gidesim var uzaklara bırakıp gidesim var bu diyarı geride kalanlara selam olsun yoldaşlarıma beni bile bu hale düşürdün ya helal olsun sana can yoldaşım yine bak bu sefer en derindeyim en dipteyim ve de en geride belkide kurtaracak beni son sözün bir gülüşün yada tebessümün bunalıma soktu beni geçen her gün bu beden vurgun vede yorgun yanlızım yine bak sevgiye muhtaç sevgiye aç kalabalık heryer ben yanlız bir yanım yok yada cansız bir kişi tanıdım çok vefasız vede artık sözler anlamsız kaybettin beni bende kendimi sana benden son bi söz kim sevdi seni benim kadar kim sevdi seni benim kadar kim sevdi seni benim kadar istemem selamını artık yanlısım aldım yolumu anladınmı üsülmeye değmez bi *****ymişsin bunu geç anladım gözlerim dolu yeni bi ufka yelken açtım bunu geç anladım sen bi ***** bense darbe yedim harbe girdim benliğimle sen gittin en baştan başladın bu kez ama olmadı düğümlendibu has sonkez kalem yazmadı bende anın kalmasın bu kalpte yarın öldü zaten ben yarınla yaşıyamam farketmez gelme zaten terketmez sevdiğin bir resimdi kalmas öle ellerimde sadece yakmak için hatıra gözlerimde yaşlarım akmak için hazır ya akmadan gidermisin başlarım bu aşkına bakışlarında yanlızlığımın umutlarıydım şimdi unut istemiorum şimdi git ve gelme sakın kimdi derim sorarlarsa tanımam artık sildim derim hatırlarsam yanlız aklıma tek kalıp düşündünmü çok soğuk ya kim sevdi seni benim kadar istemem selamını artık yanlısım aldım yolumu anladınmı üsülmeye değmez bi *****ymişsin bunu geç anladım gözlerim dolu yeni bi ufka yelken açtım ...