Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #244
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Lincoln: 3 milyon € isterim

Schalke 04'ün sambacısı, Galatasaray'a gelmeye hazır olduğunu söyledi ama para konusunda yüksekten uçtu. Lincoln, G.Saray'dan yıllık tam 3 milyon euro istedi.


***

Lincoln el yaktı

Brezilyalı yıldız gelmeye hazır olduğunu söyledi ama 3 milyon euro da fiyat biçti.

Artık yılan hikayesine dönen Galatasaray'ın 10 numara arayışı bu sezon da pek çözülecekmiş gibi görünmüyor. Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmayı planlayan sarı-kırmızılılar, Schalke'nin orta saha oyuncusu Lincoln'ü listesine alırken, Fenerbahçeli Alex de Souza'dan Türkiye ve Galatasaray ile ilgili olumlu refaranslar aldıktan sonra 'İstanbul'a gelebileceğini' söylemişti. Ancak Lincoln cephesinden gelen diğer haberler hiç iç açıcı değil.

BONSERVİSİ DE VAR
Galatasaray'da oynayabileceğini belirten 28 yaşındaki oyuncu, 3 yıllık sözleşme karşılığı 9 milyon euro fiyat çekerken, bu talep sarıkırmızılı yöneticilerin geri adım atmasına yol açtı. Zira Alman kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Lincoln'ün bonservisinin de 5 milyon euro civarında olduğu ifade ediliyor. Bu şartlar altında oyuncuyu getirmesi zor görünen Galatasaray'ın transferi beklemeye aldığı bildirildi.