Alıntı
earnest940 adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar msn de durumunu offline a almış bir kişiyi aslında online olduğunu anlayabilmek için bi proram yok mu?acil!
Bu konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/12138-messenger-plus-livela-cevrimdisi-oturum-acanlari-gorun.html
%100 tutarlı bir şekilde bunu öğrenmenin bir yolu yok. Fakat MessengerDiscovery Live ve bazı Plus! script'leri size konuşma penceresi açan çevrimdışı kişiler hakkında uyarı verebilirler.
Alıntı
aslıoglu adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar msnin son sürümünü yükledikten sonra oturum kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyor ne yapabilirim.
Teşekkürler.
En son sürümü yükledikten sonra herhangi bir yama uyguladınız mı? Çoklu oturum açma yaması mesela?
"Başlat > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar" işlemini yapıp tekrar deneyin.
Alıntı
hıçkırık adlı kullanıcıdan alıntı selam ,bugün format attırdım ...ama onlar msn 8.0 yüklemişlerdi.üstüne discovery ve plus tükledim.ama gördüm ki msn paylaşım klasörünü pc desteklemiyor diyor.ben de msn son sürümünü 8.1 i yükledim.hala desteklemediğini görüyorum.avast kullanıyorum bunun yüzünden olabilir mi?lütfen yardım edin...teşekkürler
İnceleyin:
Windows Live Messenger 8.0 Paylaşım Klasörü Silme