Arama

Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #1372
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zlayer_ adlı kullanıcıdan alıntı

öncelikle şunu söylemek isterim ki avas kaspersky den daha iyi bir antivirüs programı dır. Norton ise pcnizi yavaşlatmaktan başka hiç bir işe yaramaz teknixs arkadaşıma bu konuda hiç katılmadığımı söylemek istiyorum. Sorununa gelince avast iyi bir anti virüs programı dır ancak iyi bir trojan ve truva atı temizleyici sayılmaz zaten onun da böyle bir iddası yok. Peki trojan ve bunun gibi zararlı yazılımları pcmizden uzaktutmak veya silmek için ne yapmamız gerekiyor. Tabiki bu iş için yapılmış yazılımları kullanmamız gerekiyor benim tavsiyem Ad-Aware SE kullanmandır. Bunun yanında spy sweeper, spybot- bul yoket gibi oldukça işe yarar programlar da işini görecektir. Eğer dahada profesyonel bir çözüm istiyorsan ve elinde de bir hirens boot gibi açılışta bilgisayarında çalışabilen bir program varsa bu cd de bulunan temizleyiciler hem trojanları hemde pcndeki fazlalıkları temizliyecek ve pcni rahatlatacaktır. Yok sen ben öyle fazla pc mi kurcalamadan halletmek istiyorum dersen işte sana Ad-Aware SE nin full sürümünü gönderiyorum türkçe dil desteğide de vardır. Şunu da belirtmekte yarar görüyorum ki bazı çokgüçlü trojan ve truva atları pc ye bulaştıktan sonra gerçekten silinmesi çok uzun ve zaman alıcı olabilir. Ama herşeyin bir çözümü vardır. Eğer sen pc ne bulaşan zararlı yazılımları tanıya bilirsen bu yazılımları dos ortamından ve regeditten değişik işlemlerle silmek kesin sonuca ulaştır ama bunu yapmak için bu konularda deneyimli olmak şart, yoksa yanlış dosyaların silinmesi durumunda pc ye kalıcı hasarlar verilebilir. Onun için eğer çok iyi değilseniz sadece bu hazır programları kullanmanızı tavsiye ederim. kolay gelsin...

işte Ad- Aware SE pro : RapidShare: 1-Click Webhosting

Şimdi öncelikle şunu belirteyim. Ad-Aware SE Trojan temizleyici bir program değildir. Ad-Aware spyware, worm gibi yazarlı yazılımları bulan Spy (Casus) temizleme aracıdır. Sitesine girin üst taraftaki topic 'i okuyun -->Ad-Aware @ Lavasoft - The Original Anti-Spyware Company - Lavasoft

Şimdi Ad-Aware SE ile trojan temizleyemiyeceğinizi öğrendikten sonra gelelim ikinci konuya Avast kesinlikle Kaspersky den daha iyi bir yazılım değildir. "İyi bir trojan temizleyici değildir "demişsiniz ama iyi bir virüs temizleyicide değildir....

Size bir kaç sitede bulduğum sonuçlar.
Sweet Blog » 2006 Antivirus Testi
CNET 2007 antivirus performance test scores - CNET reviews
Anti-Virus Software Review 2007
PC World - Chart - Top Antivirus Software

Avast'ın da içinde olduğu bir test sonuçucunu bulun yazın ve Kaspersky nin üstünde olsun ben forumlardan üyeliğimi hemen siliyorum.

Norton yüklerseniz bilgisayarınız gerçektende kasılır ben bu yüzden Norton kullanmıyorum ama virüs yada Trojan temizliyecekseniz öneririm!
Son düzenleyen Teknixs; 3 Nisan 2007 20:02 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi