Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Tek Mesaj #164

ChinaDoll - avatarı
ChinaDoll
Ziyaretçi
23 Aralık 2005       Mesaj #164
ChinaDoll - avatarı
Ziyaretçi
Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış: - "Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım." Hakim kocaya sormuş: - "Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?" Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış: - "Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?" Hakim sekreterine dönmüş:

- "Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır..."

Birgün kadın kocasına
-"Bey musluk bozuk,gel şunu tamir et" demiş.Adam da
-"Ben muslukçumuyum!" demiş.Ertesi gün kadın yine kocasına
-"Bey şu elektrikleri tamir et" demiş adamda
-"Ben elektrikçimiyim!" demiş.Birgün adam bi bakmış ikisi de tamir edilmiş.Karısına
-"Ben sana para bırakmadım.Nasıl yaptırdın bunları?" demiş.Kadın da
-"Üst komşu geldi.Ya benimle birlikte olursun yada pasta yaparsın dedi"
Adamda
-"Peki sen neli pasta yaptın?" demiş.

-"BEN PASTACI MIYIM?"

Bir golf kulübünün soyunma odasında bir sürü adam giyiniyormuş. Ortada duran bir cep telefonu çalmış. Yakınındaki bir adam hands-free konuşma düğmesine basmış ve giyinirken konuşmaya başlamış.
Adam: Alo
Kadın: Merhaba şekerim, kulüpte misin?
Adam: Evet.
Kadın: Ay ben burada süpper bir deri ceket gördüm. 1000 dolarcık. Alabilir miyim?
Adam: Oluur, madem çok sevdin, al tabii.
Kadın: Aslında buradan önce de galeriye uğradım. 2002 modelleri gelmiş, tam istediğim renkte bir tane buldum.
Adam: Ne kadar?
Kadın: 60 bin dolarcık.
Adam: O parayı vereceksem bütün aksesuarlarını isterim ama...
Kadın:Yaşasınnn! Bir şey daha var. Geçen sene beğendiğimiz ev yine satılık ve 450 bin dolar istiyorlar.
Adam: Tamam, ama 420 bin dolardan fazla verme sakın.
Kadın: Oldu şekerim. Sonra görüşürüz. Seni seviyorum.
Adam: Ben de seni... Görüşürüz.

Adam telefonu kapatıp afallamış şekilde onu seyreden topluluğa döner ve sorar:

-"Bu telefon kimin, bilen var mı?"

Adamın birinin canı mercimek corbası çekmiş.Kalkmış çorbacıya doğru gitmiş.İçeri girdiğinde garsona
-"Bana merçimek çorbası getir" demiş ve garsondan
-"Biraz önce bitti" cevabinı almış.Başka bir lokantaya gider adam garsona yine sorar ama yine kalmadı cevabını alır birkaç lokanta gezdikten sonra son bi lokantaya girmeye karar verir içeri girer garsona merçimek çorbası varmı diye sorar.garsonda
-"Son tabagı şu karşı masada oturan beyfendie verdim.Sanırım o daha yemedi" der.Adam yavaşça adama dogru yaklaşır bakar adam gazete okumakta.Sesizce adamın önündeki corbayı kaşıklamaya başlar.Adam çorbayı bitirince tabagın dibinde kıl görür ve midesi bulanarak bütün yediklerini cıkartır.Masada oturan adam gazetesini toplar ve

-"Sende mi gördün o kılı.."

Temel ile Dursun yıkanmak için hamama gider. Temel soğuk duş alır kese taşında yatan arabın önüne oturur. Dursun ise duştadır. Temel dursunun yanına koşa koşa gelir. Dursun;
-"Nere cidiysun da!"
-"Kese taşında yilan vardi.Pen paşına furdum kaçtım ama arabı soktu galiba arap kaçamadi."

Adamınbiri ,hasbelkadermi yoksa kendi seçimi sonucumu bilmem ,cehenneme gider.Görevli melek kendisine bir topuz vurur ve yedi kat yerin dibine girer çıkar,tam dizlerinin üzerine doğrulur ateşten bir kamçı suratını ve sırtını yakıp geçer,toza toprağa bulanıp neye uğradığını anlamadan elini uzatır ve ağlamaklı bir şekilde

-"Ula zebani efendi! İşte,böyle yapıyorsunuz, vatandaşa kötü muamele yapıyorsunuz,hiç kimse gelmek istemiyor bu cehenneme.."

Atatürk'ün öldügü 1938 yilinin 10 Kasim günü, Istanbul Üniversitesi'nde ders okutan bir Alman profesörü, derse girdiginde ögrencilerinin üzgün halini görünce, yüregi paramparça olmus bir halde, üniversite rektörüne telefon ederek:
-Bugün ders vermeyecegim, ne yapayim dersiniz?
-Sizin memleketinizde büyük bir adam ölünce ne yapilirsa onu yapin.
Rektörün bu sözlerine karsilik profesörün cevabi su olur:
-Almanya'da hiç bu kadar büyük bir adam ölmedi...

New York`tan Los Angeles`e giden ucakta cingoz bir avukat ile sarisin aptal gorunuslu bir hanim yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanimla yakinlasmak hem de hosca vakit gecirmek icin bir oyun teklif ediyor. Kabul gorunce oyunu anlatiyor:
-Size bir soru soracagim, cevabi bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksiniz bilemezsem ben size 50 dolar verecegim.
Ve ilk soruyu soruyor:
-Ay ile dunya arasindaki uzaklik ne kadardir?
Kadin tek soz soylemeden cantasindan 5 dolar cikarip adama uzatmis.
Soru sorma sirasi sarisina gelmis:
-Tepeye 3 ayakla tirmanip 4 ayakla asagi inen sey nedir?
Adam dakikalarca dusunmus... Yaniti bulamamis... Cuzdanindan 50 dolar cikarip kadina uzatmis. Kadin parayi kibarca alip cantasina koyarken avukat merakla sormus:
-Cevap ne?
Kadin tek kelime etmeden cantasini acmis ve 5 dolar cikarip adama uzatmis...

Son düzenleyen ChinaDoll; 23 Aralık 2005 20:10