Arama

Babam - Tek Mesaj #285

DEsssT16 - avatarı
DEsssT16
Ziyaretçi
11 Nisan 2007       Mesaj #285
DEsssT16 - avatarı
Ziyaretçi
Küçük kız elinda gazete parçasını tutuyordu...Gözlerinde bi damla bile akmamıştı çünkü inanamıyordu,babasının,oyun arkadaşının gittiğine...Ama yoktu işte gazetenin manşeti kulaklarında uğulduyordu...Etrafında toplanan kalabalığın tesellisini bile duymayacak kadar korkunç şeyler hissediyodu...

Küçük ellerini tutan halası "anneni çağıraym mı?" dedi."İstemem!!!"
"Peki ya kimi istersin kızım???" "BABAMI!!!"
İşte bu söz etrafında bulunan herkesi gözyaşına boğdu...

O gitmiş olamazdı,bir not bile bırakmadan,son kez kızına sarılmadan gidemezdi...Ama gitmişti...Bukleleri önüne düşmüş,kimseye farkettirmeden ağlarken bunları düşünüyordu aslında... "şimdi biz napıcaz???"

Tanrım nasıl yaşarım babam yanımda olmadan tamam tüm sevdiklerim bana destek olmuyo şu anda ama BABAM bi daha dönmeyecek...

Gazete haberini görene kadar babasının hastaneden çıkmasını beklemişti...Trafik kazası ufak tefek sıyrıkları var dönecek baban demişlerdi...HİÇ DÖNMEDİ...

Küçücük kalbi tek sevdiği adamı hep bekledi..Kız çacukları ilk kez babalarına aşık olur derler,evlendiklerinde de onun özelliklerine sahip olan bi eş isterler...İşte o da her çocuk gibi babasına aşıktı.Onun kocaman elleri vardı,ailesini sevmeye yetecek kocaman bir yüreği...O dağ gibi adam nası ölmüştü aklı almıyordu...Hafızasında herşey tek tek can buluyordu,beraber gittikleri yerler,babasının kızını omzuna alıpta gezdirişi,birlikte yaşadıkları en özel anlar hepsi...Peki ya neden???Neden yaptı bana bunu???Tanrı sevdiği kullarını yanına alırmış dediler...Doğru mu?Doğru veya değil babası çoktan gitmişti...Hiç dönmemek üzere...
Günler geçti,aylar geçti...Her özel anda baba eksikliği yaşadı küçük kız...Okul birincisi olduğunda keşke babamda yanımda olsaydı dedi...Keşke nası büyüdüğümü izleyebilseydi...Benim kızım büyümüş diyebilseydi...Ölen birilerinin ardında ne kötü "keşke" demek... new puppy dog eyes Ama mecburen der insan keşke hiç üzmeseydim,keşke biraz daha yanında olabilseydim,keşke daha iyi tanısaydım...

Veee unutmak unutmak ne kadarda koyar insana...Hatıraların elinde kalan son anıların unutulması...Küçük kız büyüdü ve anıların silinmesi her an canını yaktı,tek resmler kaldı geriye en son ne zaman çekildiğini bile hatırlayamadığı resimler...Ve henüz sekiz yaşındayken yaşadığı acının öyküsü...
bababebe1vg

HER ÇOCUĞUN İÇİNDE OLUŞUR BİR BABA SEVGİSİ,
VE NE OLURSA OLSUN SÖZNMEZ BU SEVGİ ATEŞİ
NE SEVİGLİYE NE DE EŞE
BÖYLE BİR SEVGİ DUYAMAZSIN İÇİNDE!!!
BABA SÖZCÜĞÜ ARTIK SÖYLENMESEDE
BU SEVGİ KANAYAN BİR YARADIR KALBİNDE
VE BUNDAN SONRA DUYULAN HER BABA SESİNDE
İÇİ KAN AĞLAR O ÇOCUĞUN HASRETLE...