Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #2026
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
By_Satanist adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar pcye format atıcam ama yüz ifadeleri smileyler 'i saklamak için bir yerden onları alıp yedekliyorduk.nerden nasıl yapıldıgını unttumda .biri yardım etsin..bu arada Live msn için Msn Happy

İlgili konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html

Alıntı
rustavi adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar bilgisayarda bazı programları kurunca engelleme çıkıyor mesela msn in son sürümünü kurunca kullanıcı tarafından engellenmiş diyor alttaki resimdede görüldüğü gibi lütfen yardım

Güvenlik duvarından izin veriyor musunuz?

Alıntı
AtesiN_EfendiSi adlı kullanıcıdan alıntı

Selamlar.
MSn konusunda sitenizi sürekli takip etmekteyim ve sitede tavsiye edilen sürümleri kullanmaktayım.
Ben sistemimde Windows Live Messenger 8.1.0.178 Türkçe sürümünü kullanmaktayım. Buna ek olarak Messenger Plus Live version 4.11.0.254 Türkçe yamalı sürümü ile Universalpatcher Çoklu oturum açma yamasını ekleyerek kullanmaktayım. Bu belirttiklerimin hepsini sitenizden indirerek yükledim.

Benim sorunum, MSN de çevrimiçi veya çevimdışı halinde konuşurken, yazılarımın bir kısmının belli aralıklarla veya büyük kısmının hiçbir hata belirisi ve iletilemedi uarısı olmadan karşı tarafa gitmemesi ve karşı tarafında yazdıklarının bana gelmemesidir. Herşey normal gibi olmasına rağmen yazılar, sohbetin ortasında yazıalr gitmiyor ve bana da gelmiyor. Bu sorun beni delirtmek üzere Msn Happy

Konu hakkında yardımlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.

Bağlantınızdan kaynaklanıyor olabilir. MessengerDiscovery kurulu mu?
Bu hata her zaman mı oluyor, ara sıra mı?