Alıntı
messenger adlı kullanıcıdan alıntı bi arkadaşın da dedigi problem bendede war ve gerçekden delirticek duruma geldi insanlara ciddi bişi diorm cewap gelmio sinirleniorm kızıorm gelmedi die bişide diemiorm sonra mahcup oluorm
nedendir bu yazılarımın bi kısmı gitmiyo kafasına göre karşıdan gelmiyo yada ... nası çözebilirim bu sorunu bağlantımla alakası oldugunu düşünmüyorum cünkü mesela skypeden bişey yazınca direk gidiyo... ayrıca msnde dosya paylaşımındada aynı problemi yaşıorum cogu zaman kabul ediyorum ama dosya gelmiyo vs... lütfen acil yardım delircem 
Windows Messenger'da da durum aynı mı? Windows Live Messenger'ı sıfırdan kurup standart ayarlarındayken de problemin geçerli olup olmadığını kontrol edebilirsiniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Alıntı
AtesiN_EfendiSi adlı kullanıcıdan alıntı MSN de Discovery. Stuff Plug vs gibi diğer eklentiler kurulu değil. Önceki mesajımda belirttiğim gibi Sadece Plus Live ve Universalpatcher çoklu oturum yaması kurulu. Messenger adlı üye arkadaşımızın da hatırlattığı gibi, dosya gönderimlerinde de dosya gönderiyorum ama karşıda görülmüyor, karşı taraf gönderiyor bende görülmüyor, kamera çalıştırdığımda davetler ne bana geliyor nede benim gönderdiklerim akrşı tarafa. Bu şekilde olduğu an ve sık sık oluyor hemen MSN yi tamamen kapatıp tekrar açıp işlemimi acilen yapmam gerekiyor. Bu arada CNET marka (Conexant) CNAD804-F model 4 port çıkışlı ADLS modem kullanmaktayım.
İlginize tekrar teşekkür eder, yardımalrınızı bekliyorum.
Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar
Çoklu oturum için de A-Patch ya da Mess Patch gibi alternatif yamaları deneyebilirsiniz.