Alıntı
erkanaktas adlı kullanıcıdan alıntı ben yazılanları aynen yaptım, iki programıda kurdu, fakat kayıt yapamıyorum ,daha doğrusu bisey kaydettiğini göremedim
ben yazılanları aynen yaptım, iki programıda kurdu, fakat kayıt yapamıyorum ,daha doğrusu bisey kaydettiğini göremedim, hiç akım seçili değil diyor
Herhangi bir şey seçmeniz gerekmiyor.Kayıt otomatik gerçekleşiyor , programı çalıştırın ve msnyi de çalıştırın , Herhangi biriyle kameralı ve/ veya sesli bağlantı kurduğunuzda
program akışı (streaming ) otomatik algılar ve kayda başlar.Tabii yazılanları aynen yaptı iseniz bu mümkündür. eğer antivürüs veya antispyware ya da firewall türü bir program kullanıyorsanız winpcap programının bu yazılımlar tarafından bloklanmadığına dikkat ediniz , bir paket süzgeci olduğu için güvenlik yazılımınız bloklamış olabilir.
Alıntı
bumerang adlı kullanıcıdan alıntı Kardeş program için eline sağlık çok güzel olmuş ama benim bi sorunum var, programda farklı kaydet yapamıyorum tabi diğer oynat durdur gibi araçlarda çalışmıyor, codec bulunamadı diyor nedense sitesine baktım ama bi sürü adresler çıktı anlayamadım bi yardımcı olursan sevinirim, codec linki verebilirmisin.. Teşekkürler.
Farklı kaydetin çalışabilmesi için sisteminizde en azından KLite Codec Pack türünden bir video-audio encoder/decoder paketi kurulu olmalıdır.
KLite'i
Free-Codecs.com :: Download latest audio codecs, video codecs, codec packs and tools, FREE! adresinden indirip kurabilirsiniz.
Biliyorsunuz kayıtları izlemek için illa başka formata çevirmek gerekmiyor.