Arama

Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
16 Nisan 2007       Mesaj #1467
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kralben adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benim adsl'lemde bir sorun var galiba ikide birde sunucu bulunamadı diyor ve sistem geri yüklemeden düzelmiyor bağlantı ayarların da ise bir sorun yok ilginizi teşekkür ederim
Msn Sarcastic

Adsl de bir gün önce problem vardı Bağlantı ayarlarınızda herhangi bir sorun yoksa beklemenizi öneririm. Ayrıca TTnet Adsl Destek hattı 4440375 buradanda sorununuzu bildirip arıza kaydı verebilirsiniz. Onlar sizi daha ayrıntılı bilgilendirirler...

Alıntı
bank_ahmet adlı kullanıcıdan alıntı

bir bilgisayar var elimde açılıyor ama görüntü gelmiyor.
mönitör de sorun yok başka pc de denedim sağlam.
herhangi bir seste gelmiyor hata belirten.
sorun nerden kaynaklanıyor olabilir neden açılmaz bir bilgisayar Msn Confused

Eğer bilgisayarınız açılmıyorsa; kartlarınızda yada ramlerinizde problem varsa bip bip diye ses çıkartır. Bu her bip'in bir anlamı vardır. Ama sizde hiç ses çıkmıyormuş ve monitörünüzde sağlammış. Aklıma ilk gelen işlemciniz oldu. Sökmenizi ve işlemcinizin slotunu ve ayaklarını temizlemenizi (Hava püskürtün veya üfleyin fakat dikkatli olun) öneririm. Sorun işlemcinizde de değilse büyük ihtimal Board (Anakartınızda)'tadır. Unutmadan Buzkalpli'ninde dediği gibi ekran kartınızıda kontrol edin fakat aklınızda bulunsun ekran kartınız oturmazsaveya arızalanırsa yine board'unuzdan ses çıkar ancak eğer ekran kartınızın ramleri yanmışsa hata sesi çıkarmaz....

Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

ben bişey sormustum askıda kalmasın tekrarlıyorum capraz baglantı yapılıyor ya sonra 9AAE9AC2-2250 filan baları cozuluyor harfler neyi ifade ediyor algoritma olarak tahmin ediyorum kurlu olan programların ama birde winrarda crc32 var burda gordugum için boyle bir yargı olustu umarım dogrudur

Bu kodlar çokta önemli değildir bilgisayar dilinde illaki bir açıklaması olabilir. Tahminimce hata bulunan verinin Hdd üzerinde yazılı olduğu track/küme aralıklarının harhangi bir sayısal çarpan sonucu olabilir mesela dosya adının yeri gibi. Tam net bir şey söyliyemem sadece yorum yapabilirim ama kafanıza takılıcak kadar önemli bir şey değil...
Son düzenleyen Teknixs; 16 Nisan 2007 19:53 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi