Arama

bluegirl_14 - avatarı
bluegirl_14
Ziyaretçi
16 Nisan 2007       Mesaj #166
bluegirl_14 - avatarı
Ziyaretçi
DJ EMRE NERDESİN VS ARSIZ
Bilki artk seni sevmiyorum sana dair ne varsa attım kalbimden önce eskiyen yüzünü sonra dokundukça titreyen ellerini sonra tek tek senle olduğum o güzel günleri çıkarıp attım gelmeyeceğim gelmeyeceğim bir daha adını anmayacağım anmayacağım bu yalnız kalplerden gözyaşlarına kalbime bir kilit vurdum seni terk edip gideceğim sensizliğe doğru
Seni çok seviyorum seni çok özlüyorum yollarını bekliyorum dön bebeğim ölüyorum
Seni çok seviyorum seni çok özlüyorum yollarını bekliyorum dön bebeğim ölüyorum
Gittiğin yerlerdeyim dolaştığın her yerdeyim seni bulamıyorum bebeğim nerdesin
Nerdesin sen nerde beni bitirdin bende yüreğim çok acıyor gel bebeğim dön geriye
Nerdesin sen nerde beni bitirdin bende yüreğim çok acıyor gel bebeğim dön geriye
Açtığın yaralar sensiz hep kan ağlar sen olmadan canım iyileşmez
Gidişin çok acı dönüşün imkansız gittiğin yerler erişilmez
Bu aşkı nasıl böyle kolay bitirdin suçum neydi beni neden terk ettin
Bu aşkı nasıl böyle kolay bitirdin suçum neydi beni neden terk ettin
Bir gece ansızın kapımı çalarak sessizci karşıma çıkar mısın?
Yüzüme bakarak boynuma sarılır işte buradayım ben der misin?
Şiir:
Sen bilmeyeceksin senin için yaşadığımı bilmeyeceksin çünkü beni bir daha görmeyeceksin bilmeyeceksin
Çünkü bunu sen istedin sen istedin ayrı yollarda yürümeyi her şey bitti dediğinde sen paramparça ettin ümitlerimizi sen artık sadece uzaktaki sevgili olabileceksin sen sen benım hayatımı seyir bile edemiyeceksin seni deliler gibi sevdiğimi de bilmeyeceksin sadece tahmin edeceksin hiçbir daha ben sana seni seviyorum diyemeyeceğim hiçbir daha sen seni seviyorum diyemeceksin sarılamayacaksın özlediğinde benimsin diyemeyeceksin çünkü sen benim değilsin çünkü sen kolay olanı seçtin beni terk ettin gittin beni yalnızlığımla terk ettin ucuz bir aşk gibi bizi bir kaleminle yazdın karaladın sildin gell gel ölüm ensende gel nefessizim boğazımdaki düğümümle