...
Atış zamanı gelmişti. Standart 25 metrelik atışlar yapılıcak peşinden de 200 metreye gidilip 5 km. koşu yapılıp hemen atış pozisyonu alıcaktık. Başladık koşmaya atış alanın etrafında 5 tur atıp hedeflere atış yapılacaktık. Arkadaşların bazıları geride kalmaması için tempoyu fazla açmadan gurup şeklinde koşuyordum başta ben olduğumdan hızı ayarlıyordum. Üsteğmen bu uyanıklığımı farketti tabii

Aşağıdan düdükle bağırdı 5 dakka içinde son 2 turu bitirdiniz bitirdsiniz bitiremediniz.. bitiremesseniz 5 km daha koşucaksınız çavuşlarada ceza vereceğim demezmi (çavuş olmak zor be yaw) ben topukladım tam techizat postalların topukları popomda iz yapmaya başladı

Arkadaki takım arkadaşlarım isyanlarda tabii . Ben turumu tamamladığımda onlar yarıdaydı. Hemen sipere girip atış pozisyonuna geçtim ama atmam imkansız diğerleri hala koşuyor. Neyse hedef hattından cıktıklarında 5 kez arka arka hedefe salladım ama hal soluk soluğayım nefesimi dengelememimkansızdı o depardan sonra yanı başımda Üsteğmen hele hedeflerde istediği dereceyi göstermeyin ben size yapacağımı bilirim demeside cabası Ancaaaak

ben atışı ilk yaptım sonra diğer arkadaşlarım yaptı iş bitti.
Üsteğmen Çavuşum git getir hedef kagıtlarını dedi bana . Emredersiniz komutanım dedim döndüm hedeflere koştum. Mekanizmayı cevirip tüm hedefleri hendeğin içine aldım bi baktımki nerde tepsi tertemiz hiç bir kuşun isabet etmemiş

Dedimki bu hedef kağıtlarını Üsteğmene götürürsem oda bunları görürse yandık. Hemen tükenmez kalemi aldım elime başladım hedef kağıdıtlarını delmeye....
Biraz abartmışım demekki o hedef kağıtları sonuçları alayın en yuksek sonuçları olduğundan Alayın atıcılık takımına secilmiştik.

Yarışmalarda ne netice aldınız diye sormayın çünki hedef kagıtlarını başkaları topluyordu