Arama

Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
19 Nisan 2007       Mesaj #13
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
Bu anımı hayatım boyumca unutamıcam için sizinle paylaşmak istedim.
Ben sigara içmediğim için bana nöbeti her zaman ya garaja ya da mühimbat deposuna yazarlardı.Birgün 02:30-04:30 nöbeti tutuyorduk 80/4 tertiple neyse nöbet bitimine sanırım ya 1 saat vardı yada 1,5 saat vardı dedi ben biraz şu man ın içinde kestiriyim nöbet bitimine az kala beni uyandırırsın dedi neyse biz bunu uyandırdık nöbeti devrettik geldik.Ertesi günde denetleme haberini aldık bölük komutanı sabah ictimasını aldı garajı gezmeye başladı o gece de hava yağışlıydı adam çamurlu botlarıyla man da kestirmiş bölük komutanı aracı çamurlu görünce bütün gün garaj nöbetini tutanları odamda bekliyorum dedi.nöbetçi çavuş bütün nöbet tutanları topladı doğru bölük komutanının odasına huzuruna geçtik tabi ben anladım dediki nöbet sırasında çamurlu botlarla kim uyudu kim yaptıysa söyesin yoksa hepiniz mahkemeye veriyorum dedi kimse korkusundan bişey de söyleyemiyo size 1 saat müsaade kim yaptıysa yanıma gelsin dedi.Odadan çıktık dedim askerliğimiz yandı ne yapıcamı da bilemiyorum komutan hazırlatmış dediler herkesin mahkeme kağdını mahkemeye çıkıcaksınız demezmi allahtan yapan gitmiş herşeyi komutana anlatmış komutanım çok hastaydım ayakta duramıyordum ben yaptım diyince haberi geldi hadi iyisiniz mahkemeden yırttınız suçlu ortaya çıktı yanlız bu hafta sonu çarşılarınız iptal edildi deyince bir oh çektim varya yeniden doğmuş gibi oldum.Dedim olan çarşıya olsun yoksa askerlik uzayacaktı sizde bilirsiniz nöbette uyumanın cezasını ondan sonra kimseyi nöbette uyutmadım.İşte benimde hiç unutamadığım bir askerlik anısı pekte anı sayılmaz ya kara anı.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....