Arama


virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
27 Aralık 2005       Mesaj #13
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Rahmetle Anıyoruz
27 Aralık 2005 Salı
sukrusarac288Fenerbahçe Stadyumunu kulübümüze kazandıran ve 17 yıl kulüp başkanlığımızı yapan eski başbakanlardan Şükrü Saracoğlu 27 Aralık 1953 günü vefat etmişti. Bugünkü stadımıza 22 Temmuz 1998 yılında alınan Yönetim Kurulu kararı ile ismini veren Şükrü Saracoğlu’nun 52. ölüm yıl dönümünde kendisini bir kez daha saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.

anelka adamdavy2005 02 01t085518z 01 nootr rtridsp 2 ouksp soccer anelka usemonnightanelka petit



6 kasim 2002 foto 7

6 kasim 2002 foto 4

TEK REİS FENERBAHÇE BAŞKANIDIR
Gerçek Fenerbahçe taraftarına buradan teşekkür ediyorum. Kombine alıyorlar, FENERIUM’dan bütün akrabalarına arkadaşlarına ürünler alıyorlar. Fenerbahçe Kulübü’ne maddi katkı sağlıyorlar. 5 senelik kombine alıyorlar. Ben istiyorum ki, oraya herkes aileleriyle gelsin, eşiyle dostuyla çocuğuya gelsin, orada FENERBAHÇE AİLESİ olsun.Fenerbahçe kimliği ve ailesi dışında bir topluluk olmasın. Tek olay Fenerbahçe ailesi olsun.Herkes pankartlarını assın, ama altına ismini yazmasın, reklamını yapmasın.Orada da Fenerbahçe ismi olsun. Ama bazıları var böyle değiller. Kendileri için varlar.
5 yıl evvel ben göreve geldiğimde de vardı. Açıklıyorum, ben hatta bunlara destek de oldum. Ama devlet bir yasa çıkardı. Bu yasaya uymak zorundayız. Bu yasadan sonra biz kulüpte bedava bileti kaldırdık. Geçmişte verdiğimiz bazı devlet kuruluşlarına bile bilet vermiyoruz artık. Hatta ve hatta engelli vatandaşlarımıza bile bedava veremiyoruz, bir yol uydurmaya çalışıyoruz.Tabii bunları yaparken, 22 bine yakın kombine aldı taraftarımız. Bunlar kendi içlerinde gruplar kurmuş. Bir sürü grup adı var, bunların hemen hemen hepsi arkadaş olarak bir araya gelmişler, Fenerbahçe’yi destekliyorlar.
Bedava bilet kesilince, otobüsler kaldırılınca bir ara tribunden kesildiler. Sonra ne oldu ?
Tam bunlar kesilirken, kendilerine sponsor buldular. Tekrar geliyorlar o sponsor yardımıyla. Pankart açıyorlar bana "sen kendini bil diyorlar, seni sev diyorlar", kendi kendilerine "bilmem ne reis" diye tezahürat yapıyorlar, maç öncesi dışarda ona buna turnikede numaralar yapıyorlar, biletlerini alıp maça giriyorlar.
BURASI AVRUPA OLACAK !

Tribüne çıkıyorlar bana pankart açıyorlar. Nası açıyorlar ? Locada oturan birinden talimat alıyorlar ?Özel uçakla Kayseri’ye gidiyorlar Fenerbahçe maçına. O locada oturan adam ayarlıyor bunların hepsini. Onun ismini açıklamayacağım buradan, çünkü birine sözüm var. Milan maçında Galliani ile yürüyorum, oradan bağrıyorlar "genç fenerbahçeliler, bilmemne reis".
BU ADAMLAR RANTÇI
Bunlar aslında toplasan 30-40 kişi, ama ona buna bilet verip, ona buna ürün bastırıp satıp, arkalarından sürükeylip, kendilerinin kimliğini bilmeyen adamlardan destek alıyorlar.Biletler pahalı diye protesto etmeye başladılar bizi güyya. Diğer grupları arkalarına almak istiyorlar bu bahaneyle. Biz sene başında açık tribüne 6 bin tane kombine sattık, 350 milyona. Alsalardı ya ordan ucuza. Çok ucuza sattık. Ama bunların derdi Fenerbahçe filan değil. Bunlar rantçı. Galatarsay tribünlerindeki kendileri gibi olan rantçılarla her zaman beraberler. Gece gündüz. Yedikleri içtikleri ayrı değil. Hacca, umreye beraber gitme derdinler. Çok yakınlar. O Galatasaray tribünlerindekiler kimler ? Benim ölmüş anneme her maç küfür edenler..Demek ki onlarla gece gündüz beraber olan bunlar da aynı kafadalar.Locada oturan o sponsor da kendine gelsin. Yarın öbür gün, benim karşıma gelip, başkan ben yaptım sen yapma demesin. Bundan sonra bu tribünlerde sadece Fenerbahçe ismi anılacak.



(flood olarak algılanmasın tamamen deişik konu)

arkadaşlar başkan burada kimden bahsettigini anlamıssınızdır anlamadıysanız burada soylıyeyım gencfb gurubundan bahsediliyor?
Son düzenleyen kompetankedi; 25 Ocak 2008 20:14