Zamanın Adı 'Erken'
Dudaklarımız bağıra bağıra şarkı söylemeye korktuğu zamanlar yüreğimiz sevgimizi söylemeye korkuyordu.Her şey için henüz erkendi.Ve erken saatlerdeyken hayatımızda her şey bitmişti.Bir başlangıç yazılmıştı kaderimize bir sonu olmayan.Bir adım atmıştım bastığım yeri görmeden.Erkenden,zamansız olan bir şeyler vardı. Sabırsız yüreklerimiz her şeyi erkenden yaşadı belki de. Erkenden tanıştık,erkenden sevdik birbirimizi ve erkenden kaybettik sevgimizi. Erkenden gidiverdin sen.Gitmen için erkenken gidiverdin işte erkenden. Bahar bile erken geldi.Ağaçlar bile erkenden çiçek açtı. Güneş bile erken doğuyor artık. Kuşlar erkenden sesleniyor çiçeklere,böceklere. Doğa bize uyuyor her şey, her şey erkenden yaşanıyor artık.
Erken olacak dönüşünü bekliyorum şimdi.Her şeyi erkenden yaşamamıza bağlıyorum erken gidişinle erken gelişini.Uzunca zamanlar geçse bile gelişin yine erken olacak yüreğimde. Bir dakika daha geç gelmediğin için dua edeceğim.Seni bekleyeceğim gün batımlarında.Gökyüzünde dolunayı seyrederken sen geleceksin aklıma.Yüreğimden yüreğine öpücük göndereceğim. Sevgi yollayacağım sonbaharda esen rüzgârla.Nisan yağmurlarında ıslanırken bedenimde seni hissedeceğim. Kışın ayazında üşürken seni dileyeceğim.Ve baharda seni yaşayacağım.Sen erken olan bir baharla gelmiştin bana.Sen bir bahar mevsiminin güzelliğiydin yüreğimde.Gülümsememdin,mutluluğumdun sen.Söyleyeceklerim erkenden bitmişti.Bahar erkenden bitmişti.Sen erkenden gitmiştin.Verdiğin belki de vermediğin onca sözlerin kaldı ruhumda.Ne hissettiğimi bilmeden yaşadım seni.Küçük savaşımın büyük yenilgisiydin sen. Bir armağandın verildiğin zaman yok olan.Bir nefestin sen ciğerimde alındığın zaman verilen.
Sen yaşamımın en güzel zamanını güzelleştirip gittin.Sen bir misafirdin küçük evime sevinç getiren.Sen bir heyecandın...Sen bir gülümsemeydin gülmeyi unutmuş dudaklarıma gelen.Sen, sen benimdin.Benim olan tek şeydin...
Seni bekliyorum şimdi.Seni yazıyorum,seni istiyorum.Bütün bunları bir baharda bana geldiğin zmana anlatacağım.Ne daha önce ne de daha sonra.Sadece bana geldiğin zaman bileceksin seni hala sevdiğimi ve yine sadece bana geldiğin zaman öğreneceksin bir tek seni beklediğimi.