bende de nacizane bir öneri...
online bir destek hattı. chat gibi kullanılabilen. anında, birebir bir destek hattı. sitenizde yer verdiğiniz programların kurulumu, çalışması veya pc de meydana gelen acil sorunlar için. biliyorum msn ve pc olmak üzere en az 2 destek bölümünüz var ama ne yazık ki bazen hiç çözülmüyor bazende epey zaman içinde mesajlaşarak soruna çözüm aranıyor.
mesela ben winkslerin yüklenmesi konusunda epey sorun yaşadım. bu konuda bir kaç mesaj yolladım ve sağ olasınız cevapta verdiniz ama sorunumu ben başka kanaldan çözdüm. belki ben yeterince açık anlatamadım... ve son olarak sitenizden aldığım registry fix programının crack'ında sorun yaşadım. ve hala çözüm bulamadım...
ama böyle bir bölümünüz olsaydı belki daha kolay sorunlar aşılırdı.
eminim bu size oldukça fazla yük bindirir.... belkide buna ayıracak vaktiniz yoktur. şimdiye kadar girdiğim ,hiç bir form sitesinde böyle bir bölümde yoktu... yinede bunu bir düşünün...
şuna eminim çokkk dua alırsınız...
sitenizde son derece zevkli vakit geçiriyorum.. bilmediğim ve merak ettiğim bir çok şeyede açıklık getiriyorsunuz. bunu için ayrıca teşekkür ederim....
hepinize mutlu ve zevki çalışmalar dilerim...