Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
12:21, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 14 Aralık 2025 - 12:21
Arama
MaviKaranlık Forum
Hikayeler ve Öyküler -2-
-
Tek Mesaj #780
NiliM
Ziyaretçi
26 Nisan 2007
Ziyaretçi
Öykü
Seneler önce diyerek başlayım yazıya ))
16-17 yaşlarındayım kime ne muziplik yapıp kızdırsam kime nasıl takılsam hesaplarını bolca yaptığım hinlik düşündüğüm yıllardı. Birgün sabahın köründe )) acelem neyse )) köyün ilk minibüsüne binerek 13 km mesafedeki ilçemiz Silifke'ye indim. İndim diyorum çünkü 13 kmlik mesafe ama 750 rakımdan sıfıra deniz seviyesine iniyorsunuz. Tabi sabahın köründe birde açkarına arabaya binince o kadar rakım farkını yedinizmi zaten sersemlemiş sudan çıkmış balık vaziyetine geliyorsunuz.
Yirmi dakikalık yolu yürüyüp teyzemin evine geldim ama hala uykum var. Her zaman erken gelince kapıyı direk açar teyzemizin evine girerdik kimseyi rahatsız etmemek içinde salondaki kanepeye yada divana uzanır teyzemler kalkıncaya kadarda uyurduk dinlenirdik. Şimdi mümkünmü 4 tane kapıdan girebiliyoruz sağolmasınlar hırsızlar soysuzlar ev-iş sahiplerine kale gibi kapı yaptırdılar.
Teyzemlerin evleri yol kenarında bahçe duvarları bile aynı planla yapılmış 5 tane evden biriydi. O gün ben sersem sersem hemen geldim alışkanlık varya kapıyı açtım içeri geçtim.
Hemen ilk girişteki kanepeye uzandım uyudum. Sanki rüya görür gibiydim sesler geliyordu. Ensemden havaya kaldırılıpta;
-- Kimsen sen laaannnnnnn!!!!!!! diye bir ses duydum. Gözümü açtım yerden 1,5 mt kadar yukarıda kasaplık koyun gibi asılı duruyorum.
Kendi kendime dedim noluyor ya filan diyecektim ki iki tane göz gördüm ama ne göz ))) hemen arkasından birde yüz gördüm ama ne yüz) adamda bir burun var mutasyona uğramış patlıcan gibi bir burun varki yüzün ortasında sanki montajlı gibi duruyor.
Adamın burun deliklerinde ve ağzından kalaycının ocağından çıkan aleve benzer bisiler çıkıyor!!! )
Adam bir gürlediki hiç sormayın;
--Kimsin laaaaannnnnnnnnn, diye bir nara duydum. Arkasından kulaklarım duymaz oldu. Adam yere indirmiyor havada askıdayım, bir konuşabilsem anlatacamda kendime gelemedimki korkudan sadece mel mel bakıyorum. Derken adam beni kapıdan dışarıya çıkardı;
--poliiiiiiiiiissssssss diye bağırmazmı avazı çıktığı kadar bağırıyor. Birden kulağım duymaya başladı.
Dışardayız ama hala askıdayım ) yoldan geçenler bana kesilecek kurbanlığa baktığı gibi bakıyorlar.
Karizma filan kalmadı zaten çizik çizik oldum)) Teyzem gürültüye kalkmış kapıya çıkınca bizi gördü koştu geldi de komşusuna benim yeğenim diye inandırıncaya kadar yalvardı da adam beni yere indirdi.
Teyzem hızır gibi yetişti de böylece kurtuldum. )))
Bu olaydan sonra ne zaman bir kapının ziline basmış olsam kapıyı açanı iyice tanıyorum. Hatta şüpheye düşersem kimliğini bile soruyorum )))iyice emin olayım ne olur ne olmaz temkinli olmaktan zarar gelmez artık iyi biliyorum.
İşte böyle arkadaslar başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez türden bir durum olarak geçmişte kaldı.
Hepinize saygılar, selamlar.
Mehmet Kaya
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 12:21
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen