Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Aralık 2005       Mesaj #213
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torture123 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar merhaba benim sorunum burdan indirdiğim kerio adlı güvenlik duvarı ile ilgili kurduktan sonra messenger açılmadı internete bağlanamadım yani hatları kesti ayarları ile oynadıysamda olmadıı bi türlüü acaba yapmam gereken başka bişe daha mı var yoksa ayarlarını mı yanlış yaptıkk yardım ederseniz sevinirim

1 > İleri derece operatör olmam neticesinde ilk tavsiyem her gördüğünüz programı indirip kurmayın defalarca tavsiye etmeme rağmen uygulamalara devam edildiğini görüyorum demek ki Türkiyemdeki insanların başı daha çok belaya girecek bu laf dinlememezilikten
2> sözü geçen programı tanımıyor
3> gereksiz bir "güvenlik duvarı" olduğunu tahmin ediyorum :.. işletim sistemini kendi normal güvenlik duvarı yeterlidir size örnek Sp1, Sp2, Sp3, gibi :.. bunların haricindekiler fayda değil zarar getirmeğe başlar sizin durumunuz gibi :... ve zanettmeyin ki her güvenlik duvarı sağlamdır makinanıza girecekler zaten girecektir siz müsterih olun
4> hangi sayfadan indirdiniz ise konu muhatabıına direk mesaj atın
5> her şeyi denediğinizi gördüm de neden sözü geçen programı devre dışı veya silme işlemi uygulamadınız onu merak ediyorum
6> sözlerimden 1 ders aldığınızı umarım :.. yapacağınız bu saaten sonra ( diğer ayarllarla oynadığınızı ifade etmişsiniz zira) gerekli dökümanları sistemden kurtarıp temiz 1 format atmaktır veya işi iyi bilen 1 bilgisayarcının kurtarma işlemi yapmasıdır > özür dilerim yardımcı olamadım > saygılar kolay gelsin