=hmm türkcesini bilmem ama ben software den reparieren yaptim yani onar dedim ve ben bunu 2 günden beyri yapiyorum ama olmuyor iste belki updates varsa bait olur diye düsündüm ama bana bi baska öneride bulundugunuza göre update olmuyor yanlismi anlamisim????? evet benim simdiki yükledigim msn 8.1 dediginiz gibi. ama ama ama iste... A-patch veya mess patch i hic kullanmadim tuhafima gidiyor cok ugras verirci gibi gözüküyor... basit birsey olmasi benim icin ii fazla bi özelligi olmasi gerekmiyor yani... ya baya birsey denedim son cagre olarak sitelere bakiyordum daha ne yapabilirim diye sizin sitedeki yazilar dikkatimi cekti ve üye olup buraya sorayim dedim. sanirim pek birsey yapilamiycak sabahtan beyride cok sey denedim olmuyor cok sey denedigim icinmi nemsn 8.1 olan 1dk acik duruyor sonra düsüyor sizce hepsini sileyim önceki kullanmis oldugum 8.0 msnimi tekrar bulup kursammiki??? onda normal cogul acabiliyordum... pc nin beynimi karistiki normal birsey degil degilmi böyle sorun???? formatmi atsamki napiyim yaf sizide meskul ediyorum ksb
ya bn bu yamayı nereden indirebilirim