Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Nefes aldım
"Tam 6 ay aralıksız ilaç kullandım. Eğer inançlarım olmasa, farklı olurdu. Önüme bakıyorum...".

Sivas'ta attığı golle Beşiktaş'a altın değerinde üç puan kazandıran İbrahim Akın "Geçmişe sünger çektim" dedi. Zor günler yaşadığını söyleyen İbrahim şöyle devam etti: "Altı aydır psikolojimin düzelmesi için ilaç kullanıyorum. Sivas maçına da ilaç alarak çıktım. Elbette doping yok bu ilaçlarda çünkü doktorlarla görüşerek aldım. Şu anda geçmişe bakmak viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NAkimseye bir şey kazandırmaz, önümüze bakmalıyız. Golü atınca üzerimdeki bütün yük kalktı. Kalan 4 maçta kendimi gösterecek ve özlediğim gollerimi atacağım."

BEBEK HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ
"Kadro dışı kaldığımda eşim, Tigana'dan özür dilememi istedi. Ama ben onlara 'Böyle şeyler söylemeyin, o zaman kendime çıkış yolu bulamam' yanıtını verdim. En zor günlerimde ailem hep yanımda oldu. Eğer 1.5 aylık ayrılık olmasaydı ne olurdu bilmiyorum. Ama şu bir gerçek, inançlarım olmasa her şey farklı olabilirdi. Beni ayakta tutan bu oldu. Gece hayatım olmadığını söyledim ama inanmadılar. Bebeğim olacak. Onun gürüntülerini görünce, hayata farklı bakmaya başladım."

Fatih DOĞAN