Arama

Anlayana - Tek Mesaj #999

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
6 Mayıs 2007       Mesaj #999
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Gözbebeğinsin..

Karanligin soguk ve dilsiz duvarlarina senin mutluluklarinin figurlerini ciziyorum..Islak kaldirimlari senin tatli sesinle asindiroyum..Gunese kapali tum bedenimin sevgi perdelerini araladim senin gunesi andiran gul yuzune..Sevdigim..seninle actim gunese ve umuda gozlerimi...Yitirdigim gunesi senin yuzunde buldum.Susamistim sevgiye...Kana kana ictim sevgini..Nefesim daralirken senin mutluluklainda huzur buluyorum...Azgin dalgalarin hircinliginda senin huzurlu kalbine siginiyorum..Kuruyan kalbimin corak collerine gozbebeklerimden suzulen nazenin gozyaslarini biraktim.Umudu tohum, sevgini gunes bilip dunyann en guzel cicegini ektim kalbimin corak topraklarina...Icimde acaba kurur mu diye bir suphe yok .Eger seninle ayni sevgiyi paylasiyorsak ve ayri kentlerin ayni sabahinda ayni sevdaya uyaniyorsak ve iki ayri bedende tek kalp olup seviyorsak birbirimizi bu cicek her zaman buyuyecek.Sevgimizle ve yarinlarimizdaki umutlarimizla mutluluklarda yeserecek..Gozbebegim..Yalnizligin icinde yetim cocuk misali dolasirken senin kalbinde buldum tum benligimi...Sevginin ve mutluluklarin en guzelini Senin cennet misali kalbinde buldum.Coldeki seraplarda ve geceleyin karanligini yok eden hayallerinin tatliginda sevdim seni..
Yildiz yildiz gozbebekelrinden aydinliga dusmek istedim..ilmik ilmik sevgiyi dokumak istedim tyum kalbinin hucrelerine..Damla damla olup yagmurun sevgiyle bulustugu bulutlarda senin tenine hediye edilmek istedim..Seni severken urkek bir ceylan gibi yuregim... sevda duragindaki son bekledigimsin..Sen kalbimin en guzel melegisin ve hayatimin en guzel bebegisin...seni canimdan ote sevdigim gozbebegimsin...Geceden sabaha bikmadan uslanmadan mutsuzluk collerine mutluluklar tasiyan ruzgarin esintisindeyim..Esen bir ruzgar olup dagitayim saclarini..Birak coz saclarini dagitayim omuzlarina..Darmadagin olmus saclarini yine ben toplayayim...Cennetin en guzel gulu olup yanaklarina hediye edileyim...Bir kelebek olup son nefesimi senin kalbinde vereyim....kurumus sari yaprak olup senin ilkbaharindaki sevgilerinle yeniden yesereyeyim....Baktigim tum aynalarda senin hayalin ve tum sehirde senin ozlemin var..
Sehrin tum yanan isIklarinda senin izini surdum.Bohcamdaki son ekmegi senin icin boldum..Seni sevmek bu dunyanin kotulerinin icinde guzellikleri ve senin sevgini bulup seni yasabilmektir...Ve seni sende sevmek gozbebegim; herseyinle kabulllenip iki ayri bedende tek kalp olup ayni sevdayi nefes bilmektir...ben senin kalbindeyim..yalnizlgiin tum zincirlerini kiriyorum esen her deli ruzgara karisip saclarini dagitiyorum...Gece olup karanlik cokunce odana, yildiz olup aydinligina misafir oluyorum...nasirlanmis ellerimle sana yaziyorum yine...tum yildizlar senin gozbebeklerinin icine armagan olsun..kalbim hep senin sevginle dolu olsun..
Kelimelere sigmamali sana olan sevdamin denizindeki buyuyen askimin bir damlasi...ne olurdu gecmisimdeki acilarimi silip senin dizlerinde bir bebek misali aglamasi..Gozbebeklerinde bilirim yureginin nazeninligini , can bilirim her icine cektigin nefesinin agirligini...Murekkebi sevgiyle koyulasan ve gul yuzune satir satir yazilan omur sevdasinin mutluluk kokan dizeleridir sana olsan yanginlarim...
Gocmen kuslara sordum tum iyliklerini...Kalbime adadim tum sevgilerini..karanlik gecelerime parlak yildiz bildim gozlerini...yudum yudum ictim mutluluk denizindeki sevgini...Sevdani ekmek , mutluluklarini katigim bilip seninle olan uzun yolculugumda lazim bohcama koydum...Her sevdaya uzanan satirda senin gozlerini buildum.. eksIklerimi senin mutluluklarinla tamamladim.Hatalarimin uzerlerine yarinlarimdaki senin umutlarinla karaladim..Gecmisimdeki acilarima tuz basip sana kosuyorum yuregimin ciplak ayaklariyla..Bugunumdek yasama sevinclerimi yuregine ekleyip Cennetin mutluluklarinda seni bulabilmek icin kosuyorum sana kavusma umutlarimla..
Kanatlanip ucsam kanatlarimda senden ogrendigim tum sevgilerini mutsuz insanalara tasiyacagim...Sair olup yazabilsem kalemimle yerle gok arasina sevdami satir satir aktaracagim..Bir tomurcuk olup baharlarda acsam sevgini ve seni anlatacagim sevdaya hasrett gonullere ...seni seviyorum gozbebegim...