Seviyorum seni. Ucsuz bucaksiz bir nehir gibi sana akiyorum. Guluslerini gordukce cagliyor umutlarim.Icimdeki tum acilar eriyor sanki. Ucurumun kenarinda nefes alirken aciya inat sana tutunuyorum. Hayata simsIki sariliyorum.Baharlar nedense daha guzel. Rengarenk hersey. Her cicekte senin guzelligini temasa ediyor gozlerim. Karanliklarda bogulurken simdi yildizlara gulumsuyor cocuksu yuzum. Cunku seni seviyorum ve seviliyorum.
Her gulusunde icimde baharlar nazli bir gelin gibi diziliyor gozbebeklerime.Surgun yemis turnalar bile gokyuzunde gokkusagiyla dans ediyor. Nisan yagmurlari o kadar islatmiyor kirpiklerimi..Baktigim her yerde gozlerin canlaniyor. Bir an usursem hayallerine dalmak bile yetiyor. Gozlerinde bestelenmis nazli turkulerle yollara cikiyorum..Katigim, ekmegim sevgin oluyor..Sana kosuyor yuregim. Her gece gozyaslarinla islanmis yagmurla opusuyorum artik. Her kelebege seni anlatiyor, sahile vuran her dalganin yuregine tatli guluslerini tasvir ediyorum. Yoklugunda kanayan dudaklarimda gelincikler, beyaz dusen saclarima yildizlar konakliyor. Her nefesini bahar, her gulusunu bir omur biliyorum. Cunku seni seviyorum ve seviliyorum.
Kelimeler anlamini yitiriyor. Seni anlatmaktansa seni “sende “ yasiyorum. Duvara sarilan sarmasIk gibi, karanliklara ortulen bir isIk gibi bende sana sariliyorum. Firtinalar susuyor senin gectigin sahillerde. Ayazlar konaklamiyor avuc iclerimde. Artik siirlerim huzunde islanmiyor. Dogan gunes daha guzel, doyasiya gulumsemek ve sevginde nefes almak guzel. Ayriliginda tutuldugum hastalik bile gecti..Acilarim eriyor gunden gune. Usumuyor yuregim..Titreyen ellerim artik kalem tutuyor..Her satirinda mutluluklarla sana akiyor fakir cumlelerim. Artik cumle sonundaki suslu kafiyeler hayati yada seni anlatiyor. Her gulus “seni” andiriyor..Hayat seninle daha guzel oluyor. Cunku seni seviyorum ve seviliyorum.
Kirik aynalar bile sarkilarda senin gozlerini anlatiyor.Huzun yok artik. Bulutlar bile kulaklarima nagmeler fisildiyor. Yagmurun her dustugu yerde bir cicek ekiliyor senin adina..Kiriyorum pas tutmus zincirleri.. Kisir donguler basimi agritmiyor..Karanliklar icinde benligimi aramiyorum. Yoklugun yitik dusmuyor tozlu yollarda..Her duvarda bir gulusun cizili..Her cumlenden sonra icimden “ seni seviyorum “ demek geliyor. Aldigin her nefeste daha cok gulumsuyor yuzum. Zaman sevdaya akiyor. Artik huznun cesmelerinden ayriliklari icmiyorum. Sen varsin. Bir nefes kadar yakinsin. Umutlarim yuregime dolmus ve bahar ise gozlerimde ..Karakis olsa bile ben gozlerinde yasiyorum gunesli sabahlari. Cunku seni seviyorum ve seviliyorum