HATA KODU : 81000306
Arkadaslar eğer msn inizi açmak istediginizde Hata Kodu:81000306 ve takip eden bisürü saçma yazıyla karşılaşırsanız yapmanız gereken şeyi anlatıyorum.
Modeminizin markası ne olursa olsun modeminizin simgesine tıklayıp ayarlar kısmına girin. Modeminizi Fabrika ayarlarına çevirin. (Bu ayar gelişmiş ayar seçeneklerinde olabilir) Bu işlemi yaptıktan sonra mevcut internet bağlantınız kesilecektir. Daha sonra bilgisayarınızı kapatıp tekrar açın ve fabrika ayarlarına almış olduğunuz modeminize kişisel internet bilgilerinizi girin. ==>> Örn: kullanıcıadı , password v.s Gerekli bilgileri girip modeminizi tekrar internete erişecek şekilde ayarladıktan sonra bahsettiğimiz MSN HATASI YANİ HATA KODU : 81000306 ortadan kalkacak ve MSN MESSENGER iniz tekrar sorunsuz şekilde açılacaktır.
Ben bu şekilde 1 gün uğraştıktan sonra sorunu çözdüm. Yani test edip onaylıyorum. yapmanıaz gerekenleri doğru yaparsanız SORUN kalmayacak % 100 eminim. AYRICA sakın PC nize format çekme ve bazı sitelerde verilen MSN in resmi sitesinden kopyala yapıştır yapılan gereksiz bilgi yığınını uygulayıp kendinize eziyet etmeyin .
FAYDAM OLMUŞSA NE MUTLU BANA
TEŞEKKÜRLER..!