Arama

Anlayana - Tek Mesaj #1013

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
10 Mayıs 2007       Mesaj #1013
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Sadece donuk gözlerle, donmuş yüreklerle dolaşan insanların arasında aşkı sevgiyi unuttuğum anlarda, aynada görünen adamın kim olduğunu bilmiyorum, aşkı sevgiyi ararken kendimi de aramak istemiyorum. Artık insanların amaçları karşı cinse ulaşmak olmamalı, kalpten kalbe destansı bir yolculuğa adım atmak olmalı, hayatın içinde gerçekleşmesi imkansız şeyler için sadece aşk mucizeler yaratabilir, sadece senin varlığın bana büyülü bir güç verebiliri. Artık yaşatılanlardan dolayı acı duymuyorum çünkü aşk adına bu dünyada yazılan ve yaşatılanların gerçek olduğunu biliyorum seni biliyorum. Bir yüreğim var, her çarpıntısında sana neşeyle gülümseyen bir yüz var etmek için uğraşan bir yüreğim var, bu yüreğimin çocukluğu ve çılgınlığı beynimi yakan bir aleve dönüşüyor, bu alev bana huzur veriyor ve işte sen bana bunu veriyorsun. Eğer ilerde uzak bir yerlerde seninle karşılaşırsam yaşadığım ve öğrendiğim ne varsa hepsi kaybolacak, belki de rüyalar gerçek olup birbirimizden öğrenerek ve sevgiyle büyüyerek yaşam geçip gidecek ve biz geçip giden yaşama gülümseyeceğiz. Unutma ki aşkın en güzeli, seninle bağlantılı olandır, kalplerin en şanslısı seninle birlikte çarpandır, kalbimin çarpıntılarını sana duyuramıyor olabilirim, sevgimi tarif edemeyebilirim, sabahları uyuyan bir çocuğun yüzüne, akşamları yönünü günbatımına dön. Benim anlatamadığım her şeyi oralarda göreceksin, bir yüreğim var onunda sahibini bileceksin.