Arama

Sahipsiz Mektup'lar - Tek Mesaj #374

MVDRNSLRD - avatarı
MVDRNSLRD
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #374
MVDRNSLRD - avatarı
Ziyaretçi
LİSELİME MEKTUPLAR

1.MEKTUP

Aklıma sen geldin birden bire. Bırakıp gittiğinden beri neler yaptın Liseslim? Hala bana lanet yağdırıyormuşsun? Beni kolay kolay unutamazsın liselim? Sana "artık sürmüyecek" dediğim günü kabuslarda görüp sıçrıyormuşsun? Gözleri dolan yaşları gizlemek için liselim, saf saf toz kaçtı deyişini hatırlıyormusun? Sınıfta sırana ismimi kazıdı mı liselim? Attığın her adımda adımı heceliyormusun? Arkadaş grubunda her konuşulduğumda yüzün kıpkırmızı olup gözlerin dalıyormu liselim? Beni sorarsan eğer liselim. Her zaman ki gibiyim. Senden sonra bir sürü kızla çıktım. Hepside çok güzeldi elbette, bilirsin zevkliyimdir, liselim. Sahi senin ilk aşkın bendim galiba. Ne kadar tecrübesizdin çar çabuk bağlanmıştın liselim. Hala bağlısındır eminim, bu düğümü sen çözemezsin liselim. Mektunumu alınca umutlanmazsın umarım. Benim defterimde geriye dönüş yoktür bilirsin. Seninle güzel günler geçirdik, hala hoşuma gidiyorsun tatlı kızdın liselim. Benden umudu kes olur mu? Döner mi? diye bekleme sakın. Çık gez, toz liselim. Haaa! Derslerinede iyi çalış. Benide düşün arada sırada. Mutluluklar dilerim ELVEDA LİSELİM!...

LİSELİME MEKTUPLAR

II.MEKTUP

Merhaba liselim. Mektubumu alınca şaşırmadın umarım. Dün arkadaşlarla görüştüm. Önceki mektubum seni yıkmış dediler. Sanırım yanlış anladın üzülmeni sağlamak değildi amacım. Sadece benden sana hayır gelmez, benden köy, kasaba olmaz demiştim. Yoksa seni severim bilirsin liselim. Derdimden sigaraya başlamışsın öyle mi? Hemde pek çok içiyormuşsun, geceleri gıcık tutuyormuş. Kendine acı liselim. Resmim elinden düşmüyormuş. Herkeze beni anlatıyormuşsun, aklını başına topla liselim. Öl desem öleceğin doğrumu? Gel desem geleceğin, kölem olmak istediğin bana taptığın doğru mu? Liselim?
Şimdiye dek böyle sevilmedim ben. Hiç böylesine yanan olmadı bana ve hiç kimse düşünmedi beni böylesine. Korkuyorum............Korkuyorum sana aşık olmaktan.
Sadık sevgin içimdeki külleri deşti. Kıvılcımlar korlara dönüştü. Artık sevgin karşılıksız değil. SENİ SEVİYORUM LİSELİM...
Son düzenleyen MVDRNSLRD; 11 Mayıs 2007 04:42 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi