Arama

Hikayeler ve Öyküler -2- - Tek Mesaj #885

NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #885
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Öykü
İsimsiz yar

Bir bakıştı beni sana bağlayan bir gülüncüktü beni sana sevdalayan belki diyorum belki beni farkedersin sana olan sevgimi anlarsın seni sadece rüyalarımda yaşadımı sana demek istedikleri o adı bilinmeyen gizemli ülkede haykırdığı bir bilsen sevdigim
Bir gün diyorum beni görürmüsün her gece camlarda seni beklediğimi bilirmisin.
Ya sana olan sevdamı hissedermisin rüyalarımın sahibi yaşamımda umutla beklediğim tek insan oldugunu bilirmisin.
Gözlerinde asla anlaşılmayan bi gizem olan sevdiğim belkide beni sana bağlayan seni bu kadar büyük ve beklentisiz sevmemi sağlayan anlayamadım gözlerinde saklı olan umutlarındır
Biliyorum seninle o bilinmeyen ülkede nasıl mutlu yaşadığımızı biliyorum adını çünkü gelince orda yanına seslendiğim.
Gelince yanına gözlerinde ki gizemi anlıyorum asla ayrılmayacak olan sevgimizi hissediyorum. Ve birgün umutsuzca beni bulacagını biliyorum.
Belki yanımdasın isimsiz prensim uzansam tutabileceğim seni baksam gözlerine anlayacagım gizemini
Sadece rüyalarımda var olsanda diğer yarım biliyorum
Çıkacaksın karşıma ve rüyalarda yaşadığım o aşkı yaşayacagız nerdesin bilmiyorum ama seni içimde bir yerlerde hissediyorum.

VE SENİ TANIMADAN SEVİYORUM