Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #682

evo - avatarı
evo
VIP kirlenmek güseldir : )
11 Mayıs 2007       Mesaj #682
evo - avatarı
VIP kirlenmek güseldir : )
"SHAKE IT UP ŞEKERİM" FİNALDE

kenan dogulu 4

HELSİNKİ
– Finlandiya'nın Başkenti Helsinki'de düzenlenen 52. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Kenan Doğulu "Shake It Up Shekerim" adlı parçasıyla ilk 10'a girerek finale yükseldi. Türkiye finalde 22 numarada yarışacak.
Yüz milyonlarca insanın televizyondan canlı izlediği yarı finalde Kenan Doğulu ile podyuma çıkan dansçıların kostümleri salondaki yaklaşık 12 bin seyircinin de dikkatini çekti.
Profesyonel ve başarılı bir şekilde parçasını sunan Doğulu, güzel bir performans sergiledi.
Harem temasından yola çıkılan, Kenan Doğulu ve dansçılarının kostümlerinde yaklaşık 50 bin Swarovski kristali kullanılması kimsenin gözünden kaçmadı.
Jaz ve oryantal figürlerinin de yer aldığı koreografide Doğulu ve dansçıları, halay figürleri ile seyircileri coşturdu.
İlk ona kalan ülke Cumartesi yapılacak ve 24 ülkenin katılacağı finalde yarışacak.

''FİNAL DAHA İYİ OLACAK''
Türkiye'yi finaldeki 24 ülke arasına sokan Kenan Doğulu, ''Finalde daha da iyi olacağız'' dedi. Finale kalan 10 ülke, Belarus, Makedonya, Slovenya, Macaristan, Gürcistan, Letonya, Sırbistan, Bulgaristan, Moldova ve Türkiye'nin kazanan şarkıcıları ve sahne ekipleri geceyarısından sonra basın toplantısı düzenlediler. ''Shake it Up Şekerim''le yarışmaya katılan Kenan Doğulu, çok mutlu olduğunu söylerken, gecenin ''unutamayacağı gece olduğunu'' belirtti.Şarkının finale kalacağına her zaman inandığını söyleyen Doğulu, herkese çok teşekkür etti ve finalde daha da verimli olacağını, daha iyi sonuçla Eurovision'da kazanacağını söyledi.

a.a.