Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Tek Mesaj #79

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #79
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007 Mayıs Ayı Burç Yorumu
Akrep

Aşkta bu ay yine duygusal olacaksınız. Aşk hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Akıcı konuşmalarınızla karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Bu ay cinsel içgüdüleriniz yoğun seyrediyor.
Siz aşka ve cinselliğe her zaman çok önem veren bir kişi olarak bu ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatrırlatmak isterim. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz özgürlüğünüzü seviyor ve duygusal konularda yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz. Yine bu ay yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Bu ay tutkularınızı ve yeni fikirlerinizi yaşama geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız.
Kariyerinize destek verecek kişiler aile bireyleriniz olacaktır. Onların size vereceği enerji bu ay çok önemli olacak. Üstelik bu ay Marstan aldığınız etki sayesinde oldukça kendinizi enerjik hissediyorsunuz. Kariyer fırsatları evinizin olumlu havası sayesinde karşınıza çıkcaktır. Hissi yetenekleriniz sizi çok daha yukarılara taşıyacak. Hayatın doğal yapılanması içinde her şeyi çok kolay çözerek, taşları yerine oturtacaksınız. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak çok kişiye önderlik yapacaksınız. Ailenizle ilgili konuların gündem kazanmasıyla yaşadığınız duygu bağlarını pekiştireceksiniz.
Güçlü duygularla başlattığınız çalışmalarınızı inatla sürdüreceksiniz. Aile büyüklerinin sorunları gündeme gelebilir. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun, bugün de kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak. Bu nedenle kendinizle ilgili düşüncelerinizde ısrarcı olacaksınız. Bu ay, ikna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunabilirsiniz. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız.
Fakat, bu dönemde kozmik güçler sizi desteklemeye devam edecek ve zorluklar karşısında güçlenmenizi sağlayacak. Sağlığınız konusunda olumlu bir ay. Sadece uzun soluklu koşuşturmalarınız arasına kısa dinlenme molaları koyabilirsiniz. Kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz.
Alkol konusunda kontrollü davranmalısınız. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenmelisiniz. Spor yaparken dikkatli olmalısınız. İskelet sistemini zorlayacak hareketlerden kaçınmalısınız. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalı ve yağlı besinlerden kaçınmalısınız.