Arama

Astroloji - Fallar - Oğlak - Tek Mesaj #81

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #81
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007 Mayıs Ayı Burç Yorumu
Oğlak

Bu ay, arkadaşlık ve grup aktiviteleri romantik ilişkilerden çok daha önemli olacak. Özgürlük duygusu içinde hareket edeceğiniz için, çevrenizde ilgi odağı haline geleceksiniz. Marjinal düşüncede olan kişilerden hoşlanmanıza rağmen, geleneksel yapınızdan da ödün vermek istemiyorsunuz. Eğlence hayatına daha fazla önem verdiğiniz dönemlerden biri. Bazılarınız işin tadını kaçırabilir ve aile büyüklerinin kurallarına ters düşebilirler.
Konuşmalarınızda baskıcı ve kışkırtıcı bir durum söz konusu olacaktır. Fikirlerinizdeki açıklık ve berraklık bazılarının kafalarında yanlış düşünceler yaratabilir ciddi ilişki yaşayanlar için, bazı pürüzlü günler gündeme gelecektir. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli, değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Yaşantınıza girecek kişilerin ailesinin sevgi ve sempatisini kazanacaksınız. Fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Ortaklıklar, aşk ve iş ilişkilerinizdeki isteklerinizi kabul ettirme konusunda oldukça kararlı bir tutum izleyeceksiniz. Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estirecek,.
Bu ay cesur davranmak zorundasınız. Mesleki yaşamınızda birlikte olduğunuz kişileri, ısrarcılığınızla şekillendirmeye çalışmayın. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun günler geçirebilirsiniz. Ama tüm bunlar yaşam enerjinizin giderek azalması ve yorgunluk demektir. Bu nedenle, dingin olabileceğiniz şartları yaratarak, sakin bir şekilde olaylara daha geniş açıdan bakın. Harcadığınız enerjiyi tekrar elde edebilmek için, kaybettiğiniz zaman kadar daha ek bir zamana gereksinim duyacağınızı ve bunun da hayatınızda kayıp günler olduğunu unutmayın.
Başkalarının para kazanması size de kazandıracaktır. Bu ay gerekli yerlerde beklemeli ve hareketlerinizi ayarlamalısınız. Çünkü sevdiğiniz kişi de iş konusunda size gereken desteği verecektir. Çevrenize yardım etme isteği içindesiniz. Yardım kuruluşlarının aktivitelerine katılırken, yeni para kazanma imkanları doğacak. Çünkü bulunacağınız çevrelerde tanışacağınız kişiler size maddi olanak sağlayacak kişileri karşınıza çıkaracak.
Sağlık konusunda güzel bir ay. Duygusal konularda hırçın yönleriniz sizi gergin yapabilir. Her şeye rağmen güzel bir ay. Boğaz bölgenizi korumalısınız. Cildinize özen göstermeli, yağlı yemeklerden uzak kalmalı ve temiz havada yürüyüşler yaparak, vücudunuzun formunu korumalısınız.
Hafif sporlar yapmalı ve bel kaslarınızı zorlamamalısınız. Şekerli gıdalar bel ölçülerinizi kalınlaştıracağından, özellikle meyve türü ve lifli gıdalarla beslenmeye özen göstermelisiniz. Dişleriniz ve kemiklerinizi sağlamlaştırıcı vitaminlerinizi almalısınız. Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bileklerinize dikkat etmeli ve ağır kaldırmamalısınız.