Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Tek Mesaj #86

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #86
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007Mayıs Ayı Burç Yorumu
Kova

Bu ay, öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Rüyalarla yaşanmayacağının farkında olarak, bu dönemde duygularınızda fazla ileriye gitmemelisiniz. Beraber olduğunuz kişileri gözünüzde büyütebilirsiniz. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak.
Eğer kalbiniz boş ve kendinizi bir aşka hazır hissediyorsanız, problem olmayacaktır. Fakat aksi takdirde başınız derde girebilir. Bu macera duygusunun istenemeyen sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Birçoğunuzun anılarında kalacak güzel kısa süren aşklar da gündeme gelecektir. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız. Erken yaşta yapılacak evlilikler için de uygun bir dönem değil. Eğer, ısrarla evlilik yapmak istiyorsanız, boşanmayla sonuçlanacağı ihtimalini göz ardı etmeyin.
Bu ay iş yaşantınızdan çok aile içi ilşkiler önem kazanıyor. Evinizle ilgili tadilat durumları ortaya çıkacak. Tabiki yaşam sadece aile hayatı olmayacak. Bu ay yaşamın tadını çıkarmak istiyorsanız, ay boyunca olumlu gezegenleriniz size eşlik edecektir. Temeli sağlam ve ciddi çalışmaları tercih ederken; evinizle ilgilenecek, bulunduğunuz yeri güzelleştirmek isteyeceksiniz. Bu konuda aşırıya kaçabilir ve harcamaları gereksiz yere arttırabilirsiniz. Eğer bir aile şirketiniz varsa, başarılı çalışmalar içinde olacak ve yatırımlarınızı genişletmek isteyeceksiniz.
İstekleriniz konusunda sabırlı ve özverili davranacaksınız. Artık para biriktirmek isteyeceksiniz ve maddiyata gereken önemi vereceksiniz. Özgün fikirli kişileri sevmenize rağmen, alışkanlıklarına bağlı ve kuralcı tipleri tercih edeceksiniz. Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle, kararsız ortalıkta dolaşan kişilikleri sevmiyorsunuz. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Bu ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir.
Dişler, dizler, kemikler bu ayın dikkat edilmesi gereken organları. Ayrıca cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız. Uyku düzeniniz önemli. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz. Yine bu ay açılan iştahınıza karşı önlem almalısınız. Zevklere düşkünlük görülecek. Kıyafetlerinizle ilgili dolabınızı yenileyebilirsiniz. Bu ay sağlık gezgeninizin geri hareketinin olumsuzluklarından pozitif düşünce tekniği sayesinde kurtulabilirsiniz.