Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mayıs 2007       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Pokemonlar


Arbok
Arbok, 493 hayalî Pokémon türünden biridir. Bir zehir Pokémonu olan Arbok, evrimin ikinci ve son aşamasındadır. Aynı zamanda ilk nesil Pokémonlarından biridir. Arbok daha fazla gelişmez. Bir gelişmemiş hâli Ekans'tır.Arbok çizgifilmde kötü karakter olan roket takımının pokemonudur ve zehir tipi saldırıları vardır bunlar _zehirli iğne _zehirli ısırık _sinirli bakış _sarmal atak _karşı ataktır.

Butterfree
Butterfree (Batafurī, Japonca versiyonlarda), 493 hayalî Pokémon türünden biridir. Bir böcek Pokémonu olan Butterfree, evrimin üçüncü ve son aşamasındadır. Aynı zamanda ilk nesil Pokémonlarından biridir. Butterfree daha fazla gelişmez. Bir gelişmemiş hâli Metapod'tır.

Caterpie
Caterpie (Kyatapī, Japonca versiyonlarda), 493 hayalî Pokémon türünden biridir. Bir böcek Pokémonu olan Caterpie, evrimin ilk aşamasındadır. Aynı zamanda ilk nesil Pokémonlarından biridir. Caterpie gelişince Metapod olur.

Onix
Onix (Iwāku, Japonca versiyonlarda), 493 hayalî Pokémon türünden biridir. Bir kaya Pokémonu olan Onix, evrimin ilk aşamasındadır. Aynı zamanda ilk nesil Pokémonlarından biridir. Onix gelişince Steelix olur.

Hitmonchan
Hitmonchan, 493 hayalî Pokémon türünden biridir. Bir dövüş Pokémonu olan Hitmonchan, evriminin ikinci aşamasındadır. Aynı zamanda ilk nesil Pokémonlarından biridir. Hitmonchan daha fazla gelişmez. Bir gelişmemiş hâli Tyrogue'dur.Boks eldivenleriyle dikkat çeken hitmonchan son derece azimli ve güçlü bir boksördür.Ash bu pokemonla bir boks turnuvasında karşılaşmıştır.saldırıları _hızlı yumruk _kick boks dansı _alev yumruğu

Fearow
Fearow (Onidoriru Japonca versiyonlarda), 493 hayalî Pokémon türünden biridir. Bir uçuş Pokémonu olan Fearow, evriminin ikinci ve son aşamasındadır. Aynı zamanda ilk nesil Pokémonlarından biridir. Bir gelişmemiş hâli Spearow olan Fearow, daha fazla gelişmez.fearow güçlü yapısı ve çevikliği ile yenilmesi güç bir pokemondur elektrik tipi pokemonlara karşı zayıftır.saldırıları _süpersonik uçuş _karşı atak _gaga saldırısı.
Son düzenleyen Safi; 31 Mayıs 2018 12:21