Arama

ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
13 Mayıs 2007       Mesaj #2111
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
suuat adlı kullanıcıdan alıntı

S.a
Bilgisayara format attıktan sonra messenger 8.1 i yüklediğimde MSVCR71.dll hatası aldım..Yardımcı olabilirseniz.. Tşkler

Tekrar yüklemeyi deneyin. Yüklemeden önce Messengeri tekrardan https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html burdan indirin ve bu indirdiğiniz dosya ile yeni kurulumu yapın..

Alıntı
AfacaNKaN adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ArkadasLarim ÖncelikLe Kolay Gelsin Benim MSN Live Messenger Kullaniyordum pc ye format attim tekrar Yukledim simdi ise

Sekil:!

Hata Kodu : 80048820
Benişletilmis Hata Kodu : 80048412

Seklinde bir hata veriyor Siliyorum tekrar yukluyorum tekrar ayni hatayi veriyor ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz ?

Bilgisayarınızın tarih ve saatinin doğru olduğundan emin olun.

Alıntı
stardust adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar oncelikle..
iki msn adresim var biri gayet rahat açılıyor ancak digerini acmak istedigimde 81000306 hatası veriyor..

bi hacklenme ya da freeze olabilir mi yoksa gercekten de dedigi gibi baglantı sorunu mu (onar dedigimde de hepsi yeşil halde,sınamada bir sorun gozukmuyor)

Msn Sad anlam veremedim

Çözüm:
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Eğer aynı bilgisayarda bir hesabınızla WLM'de oturum açabiliyor, diğeriyle açamıyorsanız, lütfen bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan bir süre bekleyiniz. Sunucu tabanlı sorunlarda yapabileceğiniz çok şey yok... Tabii bu esnada Başlat > Programlar > Windows Messenger ile oturum açmayı deneyebilirsiniz, çoğu zaman olumlu sonuç veriyor.

ѕнσω мυѕт gσ ση ツ