Arama

Fc Barcelona - Tek Mesaj #5

bergstockholm - avatarı
bergstockholm
Ziyaretçi
15 Mayıs 2007       Mesaj #5
bergstockholm - avatarı
Ziyaretçi

Rijkaard'ın gözü Fener'de


Barcelona, F.Bahçe’ye şampiyonluğu getiren isimlerin başında yer alan milli yıldıza kancayı taktı. Katalan ekibinin Hollandalı hocası, "Büyük yetenek. Onu takımda görmek istiyorum" dedi.

F.Bahçe!nin 100. yılındaki şampiyonluğunda büyük rol oynayan Tuncay Şanlı, Avrupa’ya göz kırparken, Barcelona’nın da gözdesi oldu. Yunanistan’ın ünlü kulübü Olympiakos’un da peşinde olduğu ve 10 milyon Euro’luk teklif yaptığı milli futbolcu adını Avrupa’daki transfer listelerinin en başına yazdırmayı başardı. Barcelona Teknik Direktörü Frank Rijkaard, son yıllarda büyük bir çıkış gösteren Tuncay’ı dikkatle izlediğini belirtirken, "Alacağım tek adam" diyerek genç oyuncuyu yere göğe sığdıramadı.

ÇOK YETENEKLİ


Hollandalı çalıştırıcı, önceki gün Nou Camp Stadı’ndaki ofisinde misafir ettiği Türk ve vatandaşı olan yakın dostlarına Tuncay itirafında bulundu. Aralarında Beşiktaş kongre üyesi Erdal Torunoğlu’nun da bulunduğu ortamdaki sohbette, "Türkiye’de iki oyuncu çok dikkatimi çekiyor. Birinin ismini vermeyeceğim. Genç ve henüz yıldız adayı. Ama, diğeri inanılmaz bir yetenek. Gençliğini ve bilhassa fiziğini çok iyi kullanıyor. Son dönemlerde yeşil sahalarda böyle süratli bir oyuncu görmedim. Bu değer F.Bahçeli Tuncay. Yeni sezonda onu mutlaka takımda görmek istiyorum" dedi.

YÜREĞİYLE OYNUYOR


Türkiye’nin elde ettiği dünya üçüncülüğü sonrasında çok yetenekli bir jenarasyonun ortaya çıktığını vurgulayan Rijkaard, Tuncay’ın maç kasetlerini sürekli izlediğini ve genç futbolcuyu ekibiyle de sürekli takip ettirdiğini söyledi.

Hollandalı hoca, "Kalitesini milli maçlarda daha rahat sergileyebiliyor. Tekniğinin yanı sıra, yüreğini de ortaya koyarak oynuyor. Çok yönlü. Bilhassa, bu sezonki performansı etkileyici. Barcelona forması altında onu görmek, beni çok mutlu edecek" dedi. Eski öğrencisi Rüştü aracılığıyla da Tuncay hakkında bilgiler aldığını kaydeden Rijkaard, "Barcelona futbol kenti. Rüştü’ye şans verecektim. Savaşıp, kaleyi devralmalıydı. Ama olmadı" diye konuştu.
Son düzenleyen _Yağmur_; 31 Mayıs 2016 09:34