Arama

Hikayeler ve Öyküler -2- - Tek Mesaj #906

arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #906
arwen - avatarı
Ziyaretçi
çürük elma


Elini uzatip once dudaklarina goturdugu parmagini (camdaki ) cicege dokundurdu Bengu. Adam yuzunu oksadi, Bengun un yalniz adami .. elini hissedince urperiyodu kadin. Coskuyla tum duygularini, arzularini akitiyorlardi birbirlerine. Binlerce kilometre vardi aralarinda ama onlar o kadar baska bir boyutta birlesip butunlesiyorladi ki.. Monitordan uzanip tum hucrelerine girmisti.
Hayatinin en guzel beraberligini yasiyordu. Incecik gorunmez bir tul ayiriyordu gercek hayattan onlari. Gercek? Gercek ne? mutlu oldugum yerdeyim ben onunla , gercegim bu benim .
Toplumun bekledigi gorevleri yaparken bile yanimda benim. Beni sevgisiyle saran, kiskaninca hircinlasan sevgilim. Okulda, tiyatroda, bir tanidik evinde karsilasmadik. Birbirimizi burada bulduk.
Bir oyun sitesinde tanistik. Bilgisiyle buyuluyordu beni, her konuda ne cok anlatabiliyordu sIkmadan, yillar once okuyup beynimdeki dolaplardan birine kaldirdigim kitaplari paylastik.
Sicak bir yaz gecesinde, elimden tutup odasina goturdu beni. Karsilikli sigara icerken ona duydugum arzuyu hissettim. Urkttum bu duygudan , aniden kapattim bilgisayari .. Saklandim gunlerce, onun beni bekleyisini izledim. Mutsuzlugumu farkettim, onu ozluyordum.
Gorunmezligimi kaldirdim. Sarildik, aclikla, ozlemle..
Ikimizden birinin yolculuk yapmasi gereksede , dunyanin neresinde olsak beraberdik. Seslerimizi tanidik, sabahlara kadar konustuk.

Tanidiklarimin, ailemin endise dolu bakislarindan rahatsiz oldum , aldirmamaya calistim. ama fazla karsi koyamadim. Tepkiler, belli etmemeye calisarak yapilan elestirilerden yoruldum, sinirlerim zayifladi. Metalik bir ses tonuyla ona telefonda bagirdim. Beni rahat birakmasini , hayatimi berbat ettigini soyledim.

Gitti, bir daha hic gelmemecesine gitti. Kimseyi sevmedim onu sevdigim kadar, kimseyle olamadim onunla oldugum gibi. Kizmadim ona ama alabildigine uzgun kalbimin bir kosesi, aradan uzun zaman gecti. Baskalari oldu onun yerine koymak istedigim , daha da acittim kendimi digerlerinin asklarinda oyalanirken. .

Sen hala bendesin. Penceremin onunde beni disaridan koruyan cam agacindasin, kavrularak daldigim denizde sularla sariyor, kucakliyorsun beni, sevisiyoruz.
Kimse senin gibi sevemedi, senin verdigin sicacik guvenligi veremedi .

Sesini, ellerini, gevrek kahkahalarini ozluyorum icim yanarak. O yanginda mutluyum anilarimla.

Sen benim Curuk elmaya tek ortagimdin, o elmayi senden benden baska bilen hala yok sevgilim