Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
04:28, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Salı, 16 Aralık 2025 - 04:28
Arama
MaviKaranlık Forum
Hikayeler ve Öyküler -2-
-
Tek Mesaj #945
NiliM
Ziyaretçi
24 Mayıs 2007
Ziyaretçi
Öykü
Bir kış günüydü içimde bir his vardı ama neyin hissi bilmiyordum farklı çok hoş bir his güzel bir gece kötü bir haber bir telefon geliyor ben yarın geleceğim diye yanına bunun bir yanı iyi bir yanı kötü olduğunun farkında değildim ama ilk önce iyi hislerim bir an son buldu karanlığa boğuldum üzülmüştüm telefona taki sabah o telefondaki gelesiye kadar gece hep düşündüm nasıl biriyle karsılacaktım çünkü uzun yıllardır birbirimizi görmüyorduk çok küçükgen birbirimizi görmüştük küçükgen bir bu sevginin farkına belki varamadık ama yine birşey tekliyordu ben onu yanaklarından hep öpüyordum daha küçügüz iyi hatırlıyorum en son giderken ben onun gözlerine baktım bu en az 1 dak kadar sürmüştü ben sabah erkenden kalkmıştım ve terminalın yolunu tuttum bir yandan heyecan bir yandan düşünce acaba ne olacak bu halin sonu diye düşünüyordum onun çünkü o hem kötü durumdaydı ben ise bu hale üzüleyimmi sevineyimmi bilmiyordum onun geldiğinemi sevineyim yoksa o kötü halinemi üzüleyim bilimiyordum içim içimi yiyordu sonunda ben terminale vardım o otobüsten inmiş beni bekliyordu. Annesi ile birlikte ve annesinin ellerini öptüm ve ona bir baktım ama nasıl anlatamam kalbim bir hoş bir hale geldi kıpır kıpır uçmuştum dedimki herhalde ilk görüşte aşk buydu ama önceside bunun vardı tabiki o büyümüş serpilmiş ve güzelleşmişti bakıştın sonra elini tuttum toka yaptık ben heycandan sarılmıştım annesi tabi biraz dikkatini celbetti o celbedinde ben yavaş ayırdım kendimi ne mutlu olduğumu anlatamıyorum gözleri bakışları benim o derin yaramı öyle etkiledi onun o kötü halini unutmuştum adeta ve biz beraber yürüdük durağa kadar otobüse bindik yolda hem bakışıyor hem konuşuyorduk annesini unutmuşum bile devamlı onla muhabbet ediyordum ve tekrar indik otobüsten ben onları eve giden otobüse bindirdim ve benim anneme tembih ettim böyle birileri geliyor karşılayın diye ve ben işe onları ise eve işte çalışırken hep aklım onda hayalimde onda buruk mutluluk içindeydim sürekli düsüne sonunda akşam olmuştu ben iştem çıktım adeta uça uça otobüse biniyordum ben eve geldim karşılıklı oturduk muhabet etti eskilerden bahsettik tabi bu arada bakışlarımızı hiç birbirimizden alamıyorduk gece olunca o kanepede ben ise aşağıda yanına yakın bir yerde yatıyordum biz sessiz yazıma başladım yani ben benim telefonun msj bölümüne yazı yazıyordum oda okuyordu. bir mesajım sen çok hoşlandığımı yazdım ve heceyecanla cv bekliyordum oda aldı telefon ve yazdı ben de senden hoşlandım dedi. bir msjdımda dudakları çok hoş diye yazdım oda aynı şekilde yazında birbirimizi öpmeye başladık ben onu öperken öyle titriyordum ki sanki kalbim yerinde fırlayacak gibiydi niye bu kadar titriyorsun dedi bilmem dedim ona öyle bir sarıldım nerdeyse ellerimde kalacak gibidi sabah olmuştu hiç uyumamıştım devam onu izliyor oda beni izliyordu adeta büyülenmiş gibiydi birimize sımsıkı kenetlenmiş gibiydik adet yanan bir meşale gibi yanıyorduk ve işe bu şekilde bir gün daha geçti onu geldiği yerden çağırıyorlardı ve gitti ben ise suskun bir halde içimde ağlar gibiydim gittinten sonra bir ay geçti aradan yine konuşmuştuk bu sürec için ama ailesel nedenlerden dolayı ayrılmıştık.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 04:28
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.