Arama

Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
25 Mayıs 2007       Mesaj #1582
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
flato adlı kullanıcıdan alıntı

iyi bilsayar kulladığım söylenemez normal bir kullanıcıyım somak sitediğim explorer forum bultenvetin gibi surumlerde özellikle ve sohpet odalarında donuyo hata veriyo yada direk kapanıyo explorerdamı bi sorun var yoksa pcde bunu ynelik eksik bir programmı olabilir? şimdiden teşekkurler ...

Internet explorer 7 yüklemenizi önerebilirim. Bunun dışında kullandığınız java güncelmi bunları kontrol edebilirsiniz.

Alıntı
gizemces adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benimde media player bazı dosyaları açmıyor
konu şu.
tv programı ile film kaydını pc ye yapıyorum ve iki hafta öncesine kadar dosyayı rahatça açabiliyordum fakat şimdi açmaya çalıştığımda pc donuyor veya bağlanıyor yazısı ile beni bekletiyor fakat dosyayı açmıyor
media player da küçük boyutlu müzik dosyalarını çalıştırıyor fakt 8 gb olan kaydettiğim film i açmıyor ve görev yöneticimde media player cpu kullanımı %98 civarı görünüyor
disk birleştirme işlemi yaptım oldukça ayrık dosya vardı
fakat yine açmıyor
aniden ne oldu da kapandı tam çözemedim
benim şuanki tahminim donanaım sorunu olabilir gibi
hdd ve ya fan veya herneyse ben tam olarak sorunu anlayamadım
ayrıca pc fanları biraz gürültülü çalışıyor sesini rahatça duyabiliyorum ki
daha önce gece yarısı sessizliğinde uyurken bile duyulmazdı çalışması
bana yardımcı olurmusunuz
sorun ne olabilir
ayrıca bu sorun nedeniyle pc format attım
media player codec lerini de yükledim sürümü 10 a yükselttim vs
kendimce bazı denemeler yaptım

8 gb olarak bahsettiğiniz film acaba dvd bir film mi ? DCD filmleri ancak DVD playerda açabilirsiniz.

Fanlarınızın ötmesinin nedenide fanlar düzenli olarak temizlenmesi gerekir toz kaptığından ses yaparlar. Kontak sprey yardımıyla kolayca temizliyebilirsiniz.