Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Son birkaç gündür sadece sizde, bu sorunu bu forumda rapor eden kullanıcılarda ya da Türkiye'deki MSN Messenger kullanıcılarında yok bu sorun, dünya çapında yani MSN'le ilgili genel bir sorun yaşanıyor.
Bazı kişilere çevrimdışı görünmeniz, bazı kişilerin size çevrimdışı görünmeleri, siz onlara ileti yazmadan onların iletilerinin size ulaşmaması ya da tam tersi gibi durumlar birkaç gündür bir çok kullanıcı tarafından rapor ediliyor.
MSN, sunucularında teknik bir çalışma yapıyor olabilir. Maalesef sorun çözülene kadar, her şey eski işlevselliğine dönene kadar yapabileceğiniz bir şey yok görünüyor...
tesekkurler ilginize... neyseki format atmaktan kurtardiniz beni
bir de msdx2 tr msn 7.0 ile stabil calismiyor mu ? eski surum mu kullanmak lazimdir? ornegin su an calisiyor bazi fonksiyonlari ama kisiler listesini duzenleyemiyorum mesela.... ote yandan birisi bana titresim gonderdiginde filan da haber ediyor bu konuyla ilgili sunu yapabilirsiniz die...
ne dersiniz bi uyumsuzluk soz konusu mudur? kisileri tikladigimda hata verio ve hem msn hemde kendini kapatiyor cunku!!!
yardim icin simdiden tesekkurler