Mutluluk kimine göre rahat nefes almak kimine göre rahat yaşamak yada bol para kazanmak ; göreceli bir kavram tıpkı zevkler, renkler gibi. Bence mutluluk hayatın her anından üzüntüyü ve sıkıntıyı harmanlıyıp kendine pay çıkarabilmektir. Tıpkı üzüntü olmadan mutluluğun bir anlamı olmadığı gibi. Bu bağlamda benden tarif istersen eğer kompetankedi derki;
Benim için mutluluk mutluluk verebilmektir. Bir tebessüm yaratmak en buyuk zevktir. Takdir edilmenin ötesinde paylaşmak temel amaçtır. Karşılıksız sevgi üretebilen her insan mutluluğu keşfetmiştir. Mutluluğu yakalamaksa her an kişinin elinin altındadır. Yeterki hayatı başkalarıyla paylaşmasını bilsin. Kısaca mutluluk kavramı kişiye özel, bu bağlamda kompetankedi örnek tarif vermesi gerekirse ;
1,5 saatlik bir çalışma sonucunda yaşadığım mutluluğa örnektir.
Global chatte bir kullanıcımıza winrar ı yukleyip kurması için yardım ediyordum ve bu süre zarfında kullanıcımız kendine göre beceriksiz oluşunu yorumlayıp kendine hakaret etsede(ben aptalım, beceriksizim vb.) onun yılgını engelleyerek yardımı sürdürdüm ve sonundaa;
" EYOOOOO OLDUUUUU BAŞARDIM!!!!!!!!"
İşte benim mutluluğum, işte benim mutluluk kavramım. Sevgi paylaşmakla beslenir. Nice bol paylaşımlar dileğimle sevgiyle mutlulukla kalın.
MsXTem.
Son düzenleyen kompetankedi; 19 Eylül 2005 19:23