Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ekim 2005       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
nise adlı kullanıcıdan alıntı

win32 virüsünden sonra bilgisayarım açılışta MSSIGN30.DDL modülü bulunamadı diye hata veriyor. tamam diye geçince açılıyor. ama her açışta bu hatayı görmekten yoruldum. bu dll dosyasını internette aradım bulamadım. win xp kullanıyorum. yardımcı olabilirmisiniz.

Öncelikle win32 virüs değil ...önemli bir çalışma dosyasıdır Ms-dos altında çalışacak tüm program dosyalarını barındırır (bkz. C: tıklayıp açın>WİNDOWS klasörünü açın>system32 klasörü içinde çalışan ve alt klasörleri olan bir Ms-dos uygulamasıdır ve dosya olarak göremesiniz ) ve makina açıldıktan sonraki xp logosu geldiği sırada alt yapıda programı hazırlamakla görevlidir ....şayet buna ait bir dosya zarar görmüşse program devam etmez ve mesaj verir.... siz tamam diyince o dosyadan mahrum çalışır xp programı yani sorunlu başlar çalışmağa dolayısı ile bazı fonksiyonlardan yararlanamaz veya hata raporlarını görürsünüz ekranda ... bu olaya eğer başlamış ve yukardaki arkadaşın tavsiyesi ile olay çözülmüşse doğru yoldasınız programınız düzeldi demektir ... yok aynı hata mesajları veya daha fazlası yapmaya başladı ise son çaresi dip format atıp makinaya yeni kayıt vermektir programın sağlığı açısından ..... son bir not dll dosyalar hayli önemli dosya olup herhangi bir yerden indirmeniz olanaksızdır zira izah ettiğim gibi program çalışma dosyalarıdır ve programın içinde alt yapısında olur .... saygılar