Arama


Tigin - avatarı
Tigin
Ziyaretçi
12 Ocak 2006       Mesaj #1
Tigin - avatarı
Ziyaretçi
Forumun sağlıklı işlemesi açısından kuralları hatırlatmakta yarar olduğunu düşünerek bütün arkadaşların aşağıdaki kurallara uymalarını önemle rica ederiz.

1. Açtığınız konu başlığı ve içerik birbiriyle uyumlu olmalıdır.
süperr mutlaka denee vb. adlar vermeyin.Yeni konu başlığı açmadan önce mutlaka forumda ARAMA yapın

2. Tanıtımı yapılan yazılım çok bilinen türden bir araç değilse diğer kullanıcıları bilgilendirmek açısından NovaB Video format Dönüştürücü gibi basit kısa öz bir ifade kullanın.

3. Başlıkta versiyon / sürüm numarası kullanmayın ki başka kullanıcılar yeni bir sürüm çıktığında aynı konu başlığından devam edebilsinler.Her zaman bir programın en son sürümünü aynı başlık altında bulabilelim.

4. Teşekkür etmek istediğinizde lütfen Teşekkür Butonunu kullanın. Bravo , mükemmel , süpersin abi vb. ifadelerle gereksiz mesajlar atmayalım.Mesajlarınızda teşekkür isteğinde bulunmayınız.

5. Mesajlar hakkındaki olumsuzlukları forum moderatörlerine mail veya özel mesaj yoluyla iletin ve lütfen moderatörlere düzeni sağlama konusunda yardımcı olun.Moderatörlerle gereksiz tartışmalara girişmeyin.

6. Forumda hack amaçlı veya zararlı kodlar içeren yazılımlara kesinlikle izin verilmemiştir.Reverse Engineering (Karşıt mühendislik) ve Cracking bunun dışındadır.

7.Son olarak lütfen indirdiğiniz bütün dosyaları virüs taramasından geçirerek ve uyarılara dikkat ederek kullanın. msxlabs bu konuda hiç bir şekilde sorumlu olmadığını önemle hatırlatır.

Sabrınız için teşekkürler

msxlabs
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen NeutralizeR; 9 Ekim 2006 05:00