Arama

Hikayeler ve Öyküler -2- - Tek Mesaj #990

recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
6 Haziran 2007       Mesaj #990
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
NEDENDİR?

>>

Birine mi kızmıştım yoksa biri bana mı kızmıştı, yok ben aslında bir yere gidecektim hayır biri beni ziyarete gelecekti, yada ben şimdi birilerine telefon açacaktım ama dur ben bir telefon bekliyordum önemsiz ama yinede bekliyordum yoksa önemlimiydi. İçimde eksik kalan tamamlanamayan bir şeyler var ama ne ben âşık değildim hatırlamak istiyorum kimdi o
Beynimi sürekli kanatırcasına tırmalayan şey ne. Uzun saçlımıydı hayır uzun boyluydu beklide esmer savrulan saçlarından hatırlar gibiyim kömür karasıydı her halde gözleri. Ama ben yalnız yaşıyordum ve üstelim yaşadığım bu hayat yalnızca bana yetiyordu hayır bu özlemini çektiğim bir aşk olamazdı yoksa güllerin kokusunu mu düşlüyordum yada bülbüllerin güle olan sevdalarında mı kalmıştım oysa okuduğum kitapları bile parçalamıştım yalnızdım büsbütün odamdaki kanarya bile ellerimin soğukluğundan donarak ölmüştü. Ve karanlığımda yoktu güneşe küstüğümden beri ağaçlara bedenimdeki yalnızlığı yasladığımdan beri bir kırgınlığımda vardı ki böylesine iki yabancı insan olmuşuz hele şiirlerimi savurduğu için rüzgarla yıllardır yıldızımız barışmamıştı yıldızlarsa sevgimin yanında azaldığı için bir kez bile kendilerini göstermemişti is karası dünyama. Cama çıkmalıyım fakat ellerim hep gök yüzünde dostum olan kara bulutlarla vefa arayışında. Kalbim buruk yüreğim kan ağlıyor bir şeyler yapmalıyım ama yıllardır karar verdiğim ve hep son anda yapmaktan vazgeçtiğim bi şeyi yapmalıyım diyorum ve artık diyorum ki
Muhtaç mıydım yüreğinin rutubetine Güneşe hasret bu kuytulukta
Nedendir bu delice sevdam bu hüzünlenmem yakınmam
Üstelik büsbütün çekip GİTMİŞKEN…