Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #705

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #705
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Erdoğan'dan küskünlere cep mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 22 Temmuz seçimlerinde milletvekili aday listesine alınmayan milletvekillerine cep telefonu mesajı göndererek, bir araya gelme isteğini bildirdi.
Başbakan Erdoğan’ın dün gece saatlerinde gönderdiği mesajda milletvekilleri, 17 Haziran Perşembe günü saat 11:00’de AKP’nin Söğütözü’nde yapılan ancak açılışı yapılmayan yeni Genel Merkezi’ne çağrıldı. Aday olmayan milletvekillerinin bir "küskünler hareketi" oluşturmasını istemeyen Erdoğan, aday gösterilmeyen bazı milletvekillerinin de seçimlerde çalışmasını isteyecek.
Erdoğan’ın davetinin şekli ise tartışma yarattı. Listeye alınmayan Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay, telefon mesajıyla davet gönderilmesini eleştirerek, "Böyle bir davetin cep telefonu mesajıyla yapılması ne kadar doğru olduğu tartışılır. Davete katılıp katılmama konusunu düşüneceğim. Önümüzde daha bir hafta var, gelişmelere göre karar vereceğim" dedi. (ANKA)

ERDOĞAN KÜSKÜNLERLE BİR ARAYA GELECEK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçimlere katılmayacak olan AK Parti milletvekilleriyle partinin yeni genel merkezinde biraraya gelecek.
Alınan bilgiye göre, AK Parti’nin yeni genel merkezi, 13 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek törenle, Başbakan Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Aday tanıtım toplantısının da yapılacağı açılışa, tüm AK Parti milletvekilleri davet edildi.
Erdoğan, 22 Temmuz seçimlerine katılmayacak milletvekilleriyle, 14 Haziran Perşembe günü yeni genel merkezde biraraya gelecek. Bu toplantıya, kendi isteğiyle aday olmayan milletvekillerinin yanı sıra listeye alınmayan milletvekilleri de çağrıldı.