Arama

KingCobRa - avatarı
KingCobRa
Ziyaretçi
13 Ocak 2006       Mesaj #263
KingCobRa - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
B.R.N.T adlı kullanıcıdan alıntı

modem bana ait millet giriyo siteden almis notebooklari giriyolar bende sifresini deistirim dedim o modemin wireless olayına sıfre koyayım dedım ama yanlıs iş yaptım yani o ayarlara girme olayı varya oraya koymusum sifreyi de unutmusum yardım cı olursan coksevinirim modemim U.S.robotics sureConnect adsl wireless gateway modem,wireless access point 4- port router& firewall valla bole yazıyo

dostum şifrende türkçe karakter varsa şayet onu ancak ttelekom yetkilileri bulabiliyor bilgin olsun yani türkçe karakterli şifre yazmayın arkadaşımın başına geldi bayaa bir uğraştık Msn Wink

dostlar benim de bir ricam var tabi mümkünse site içinde aratırma yaptım en uygun yer burası sanırım;

şimdi benim sorunum Crazy Talk 4.0 programı ile ilgili;
ben programı kurdum kullanmayıda çözdüm fakat nasıl yaptığım saveleri yani oluşturduğum dosyayı upload edicem bulamadım umarım bu konuda bilgisi olan vardır ,yani şöyle ki programın save kısmında soruyor nerde yayınlıyacan diye ,5 tane seçenek war ve ben web i işaretliyorum ama bana oluştururken 3 tane dosya oluşturuyor bunları nereye ne şekilde upload etmem gerekir
dosyaların uzantıları 1.html ,2.CTS,3.CTM resimdede belirtiyorum zaten

not:kendime ait 100mb lık bir alanım war 3 dosyayıda upload ediyorum ama hala bir sonuca ulaşamadım

425352ScreenShot001962325ScreenShot002
Son düzenleyen KingCobRa; 13 Ocak 2006 01:28