Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ocak 2006       Mesaj #264
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
KingCobRa adlı kullanıcıdan alıntı

dostlar benim de bir ricam var tabi mümkünse site içinde aratırma yaptım en uygun yer burası sanırım;

şimdi benim sorunum Crazy Talk 4.0 programı ile ilgili;
ben programı kurdum kullanmayıda çözdüm fakat nasıl yaptığım saveleri yani oluşturduğum dosyayı upload edicem bulamadım umarım bu konuda bilgisi olan vardır ,yani şöyle ki programın save kısmında soruyor nerde yayınlıyacan diye ,5 tane seçenek war ve ben web i işaretliyorum ama bana oluştururken 3 tane dosya oluşturuyor bunları nereye ne şekilde upload etmem gerekir
dosyaların uzantıları 1.html ,2.CTS,3.CTM resimdede belirtiyorum zaten

not:kendime ait 100mb lık bir alanım war 3 dosyayıda upload ediyorum ama hala bir sonuca ulaşamadım

962325ScreenShot002

Değerli arkadaşım konu yeri değil gene ama olsun araştırmışsın en azından Smiley9:.. bu arada sayın Admin'me web sayfalarını acil olarak devreye alma zamanı geldi galiba soru direk onu gösteriyor zira Smiley9:... geçelim konuya :... "5 seçenek var ben web'i işaretliyorum" demişsin diğer 4 seçenek ne...? program ne işe yarıyor sen ne yapmak istiyorsun ..? web alanın konusu nedir ...? çıkan dosyayı örnek "üç dosyayı denedim sonuç yok" demişsin tek tek mi denedin yoksa tümünü mü denedin aynı anda ...? programı tanımadığım için tanıdığımı var saymışsın da o yüzden soruyorum kusura bakma ama mutlaka geniş izahat vermeni isterim zira işimdir web sayfalları düzenlemesi yaparım :... şimdi de verdiğin bilgiler ışığında kısaca bilgi aktarayım sana :.. bilindiği üzere flash site yapımında ana sayfa olarak (index) html dosya türü uygulanır ve yapılan flash sayfalar mevcut programla save edilsin dendiğinde 1 html sayfa 1 de flash sayfallar toplu halde kayıt verilir makinaya (sizde html olana gerekli düzenleme yaparsınız zira flash'a düzenleme olmaz swf. bittiği için) :.. sonra siz de onu web dosyanıza (ftp dosyasına) verilen html sayfayı index.html olarak kayıt verir ve bu iki dosyayı ftp dosyanıza upload edersiniz ::... tüm tarayıcılar önce bu indexi görüntüler ardından flash sayfallara geçerler :.. bu bağlamda siz programa "web" seçeneğini seçip devam etmişsiniz size 3 dosya sunmuş bu üç dosyanın "html" olanı index'dir (uygun bir isim verin html olana) yani diğer iki dosyayı kumanda ediyor düzenlemeyi bu sayfadan yapacak ve diğer sayfalarınız varsa (ki vardır) ordaki geçişler için bu sayfayı hedef göstereceksiniz muhtemelen bu herne çıkmışsa çalışacak web'de :.. bu anlatımı test için sürekli web ftp dosyallarına yükleyip denemeyin önce makinanızda deneyin dediğimi uygun görseniz ftp dosya transferi uygulayın :.. şimdi bende sizi web sayfa yapımı vede uygulamalarda bilginiz olduğunu varsayarak yazdım yazımı umarım vardır bilginiz ve anlatabildim size faydalı olabildim :... aksi yukardaki sorduğum sorullara geniş izahat verin devam edelim :... kolay gelsin

Dip not : web ile ilgili testler tek dosyada tüm dosyaların aynı anda sayfa geçişleri sağlanır ve makinanızda index dosyayı çalıştırsanız sanki web sayfasında gibi hareket eder ve sizde aksaklıkları görürsünüz :...programdan çıkan 3 dosya tek tek dosya halinde görüntü sağlayacağını veya tam işlevsel olacağını sanmayın ancak aynı dosyada çalışır belirteyim