Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ocak 2006       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
F.Bahçe kaptanı Ümit Özat, ligde zirve yarışının koptuğu şeklindeki düşüncelere katılmadığını belirterek, “Böyle bir şey düşünmek hem mantıksız hem de diğer rakiplere karşı saygısızlık olur.” dedi. Ümit, Anelka’nın oynadığı diğer takımlarda olmadığı kadar F.Bahçe’de mutlu olduğunu söyledi.
Fenerbahçe’nin kaptanı Ümit Özat, Süper Lig’de zirve yarışının koptuğu ve şampiyonun belli olduğu görüşlerine kesinlikle katılmadığını söyledi. Ümit, henüz oynanacak 17 karşılaşmanın olduğuna dikkat çekerek, “Mücadelenin bittiğini söylemek hem mantıksız; hem de rakiplere saygısızlık olur. Beşiktaş’ın bir sezon önceki durumu bundan farksız değildi. Sekiz puan farkla şampiyon olamadılar. Bu görüşler Galatasaray’ı yenip, puan farkını altıya çıkardığımızda konuşuldu. Daha sonra Trabzonspor ile berabere kalarak avantajımızı koruyamayıp, dörde düşürdük. 10-15 puanlık bir ara açılmadan şampiyonluk garantilenemez. Ter dökmeden puan kazanılmaz. Önümüzde beş çok önemli maç var.” dedi.
Son yıllarda F.Bahçe’de değişen transfer politikasıyla ilgili olarak da Ümit Özat şu cümleleri kullandı: “Uzun zaman sonra başarıya ulaşabilecek isimleri yakaladık ve son iki sezonu şampiyon tamamladık. Üçüncüsü için emin adımlarla ilerliyoruz. İyi bir kadroya sahibiz. Transfer de 1 Şubat’a kadar sürüyor. Ne olacağını bilemeyiz. Belki bir isimle anlaşılır. Transfer konusu Teknik Direktör Daum’un cevaplandırabileceği bir alan.”

Nicolas Anelka, Fener’de mutlu Nicolas Anelka’nın ‘mutsuz’ olduğuyla ilgili spekülasyonlara katılmadığını belirten deneyimli futbolcu, onun eski kulüplerinde olmadığı kadar İstanbul’da mutlu olduğunu düşündüğünü, çok kaliteli ve karakterli bir oyuncuya sahip olduklarını vurgulayarak F.Bahçe’ye bundan sonra da nice başarılar kazandıracağına temas etti. Kendisinin de birçok konuda eleştirildiğini hatırlatan Ümit Özat, “Bunları değiştirmek gibi bir gayretim yok. Benim çaba göstereceğim yer idman sahası ve maçlardır. Oralarda işimi layıkıyla gerçekleştirmeye özen gösteririm. Gerisi beni ilgilendirmez. Anelka da konuşulanlar alakadar etmiyor.” diye konuştu. Artık futbolcunun ait olduğu tek mevkii kavramının kalktığını belirten tecrübeli futbolcu, defans ve orta sahada oynamaktan zevk duyduğunu sözlerine ekledi.