Arama


ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
16 Haziran 2007       Mesaj #1646
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
BurDaYım adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayarı kapat dediğimde kapanmak yerine bilgisayarınız kapanmaya hazır iletisi alıyorum neden olabilir. Bu iletiyi kapatmanın yolu var mı teşşekürler

Kasanın özelliği olabilir, yani açma kapama düğmesi fonksiyonlu olan kasalarda sormadan kapatıyor, açma kapama düğmesi sırf elektrik kesme görevi görüyorsa o iletiyi çıkartıyor ki elektriği kesip bilgisayarı kapat diye. Yani iletiyi kapatmanın yolu kasayı değiştirmekten geçiyor olabilir. Bu kesin değil ha, sadece tahmin ediyorum. Eski bilgisayarım seninki gibiydi, ama bu yenisi otomatik kapatıyor.

Alıntı
romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı

internet ten kopuyorum, dolayısıyla messengerdan da... Msn Sad

O zaman bilgisayarından yapacağın bir şey yoktur büyük ihtimalle. Modemin internet ışığı sönüyo diyorsan sorun bilgisayara varmadan daha modemde başlıyor demektir. ADSL ile normal telefon hattını splitter ile ayırıyorsun di mi? Çünkü bir tanıdığın ADSL'si telefon çalınca duruyomuş, öyle demişti. Aynı durum sende de olabilir. Splitter'ı, ana giriş hattına takıp ADSL ile normal telefon sinyalini en baştan ayırmak gerekiyor, yani daireye ilk giren hat. Gidip paralel çekilerek hazırlanmış telefon prizlerine takarsan, böyle sorun oluşturabilir.