SQL Server 2005
MsXLabs.org
Şirketiniz için en ideal Bilgi Yönetimi ve Analiz Sonuçları- Daha Hızlı Sonuçlar
Yeni Management Studio, Visual Studio 2005 ile entegrasyon ve Microsoft .NET ortak dil çalışma zamanı, uygulamalarınızı oluşturmayı, hata ayıklamayı ve çalıştırmayı daha hızlı ve daha verimli bir şekilde yapmanıza yardım eder. - Daha İyi Kararlar
Veri entegrasyonu, analiz ve raporlama için kapsamlı bir iş zekası platformu, öngörülerinizi eyleme dönüştürmenize ve daha iyi kararları daha hızlı almanıza yardım eder. - Güvenilir Platform
En yüksek performans, kullanabilirlik, güvenlik ile en zorlayan uygulamalarınızı, veri şifreleme, güvenli varsayılan ayarları ve şifre politikası ile çalıştırın
SQL Server 2005’e Yükseltme
“İlk gözümüze çarpan, SQL Server 2005'in SQL Server 2000'den %20 daha hızlı çalışmasıydı.”
Dr. James Holt
Sunucu Geliştirme Başkan Yardımcısı
Townsend Analytics
SQL Server 2005, kurumsal ve orta ölçekli işletmelerdeki SQL Server yöneticileri, geliştiricileri ve bilişim teknolojisi (BT) karar vericileri için yeni olanaklar ve fırsatlar sunuyor. %35 daha hızlı işlem yapma, gelişmiş iş zekâsı çözümleri ve iyileştirilmiş geliştirici verimliliğiyle, SQL Server 2005'e yükseltmek BT altyapınızı büyüme için optimize eder ve BT ile işletme hedeflerinizi aynı hizaya getirmenizi sağlar.
Kendi İş Örneğinizi Yaratma
Fortune 1000 kurumları, SQL Server 2005'teki iyileştirilmiş özellikleri BT ortamlarını optimize etmek ve aşağıdakileri yaparak iş büyümelerini hızlandırıyorlar: - BT maliyetlerini büyük ölçüde azaltırken kullanılabilirlik ve ölçeklenebilirliği artırarak iş kesintilerini azaltmak.
- Daha hızlı yatırım getirisi sağlayan daha zengin son kullanıcı analiz etme ve raporlama araçları sayesinde daha derin iş anlayışı elde etmek.
- Visual Studio 2005 ve Microsoft .NET entegrasyonuyla çoğu senaryolarda %50 ile 70 arası kod azalmasıyla birlikte iş alanı uygulamalarında geliştirme süresini %40 hızlandırmak.
- Veri yönetim karmaşıklığını azaltmak ve yönetimi kolaylaştırmak.
Kurumsal Veri Yönetimi Özellik İyileştirmeleri- Daha yüksek kullanılabilirlik (%99.999) ve veri aynalamayla 5 kez daha hızlı failover (yaklaşık 3 saniye)
- %150 daha iyi veritabanı performans
- Daha sağlam güvenlik ve daha geniş veritabanı boyutu
- Basitleştirilmiş yönetim
Daha İyi İş kararları Özellik İyileştirmeleri- Çok terabaytlı veri ambarını yüklemek ve yönetmek için yeni kurumsal çapta ayıklama, dönüştürme ve yükleme (ETL) çözümü
- Yeni anlık raporlama becerileri
- Birleşik Boyutlu Modeli (UDM) ile İyileştirilmiş çevrimiçi analitik işleme (OLAP) performansı
- Beş yeni algoritmayla genişletilmiş veri madenciliği özellikleri
Daha Hızlı Verimlilik Özellik İyileştirmeleri- XML Web Services ve SQL ortak dil çalışma zamanı (CLR) için yerel destek
- Entegre geliştirici ortamı Visual Studio 2005 ve .NET ile uygulama geliştirme hızını %40 artırır
- Daha güvenli uygulamalar için yerel veri şifreleme
Son düzenleyen _VICTORY_; 8 Temmuz 2013 14:15
Sebep: Düzenlendi.