Arama

Sizin Yazılarınız - Tek Mesaj #51

DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
18 Haziran 2007       Mesaj #51
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi

Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm senin için. Gecele ri sen yatağında melekl erin kanatl arıyla uçarken ben pencer emin önünde senin rüyana girmek için dua ederdi m. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererd im.

Şiirler, şarkılar, sevgil er içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için kül kesild im. Ağır hastal ar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler, hasta umutla r, yalnız ruhlar . Yalnızdı gecele rim. Hastay dı gecele rim. Kan kaybından giden bir yaralı gibi umarsızdı gecele rim. Bir uçurumun kenarına beni taşıyan karaba sandı gecele rim. Adına yalnızlık dedim. Sensiz lik dedim. . Sen beni bilmed in, beni tanımadın, beni sevmed in.. Bu bir ölümdü, bu bir ferman dı .. Bıçak kesmez artık beni, ip asmaz, çeküller yüreğimi taşımaz. Yaşamak mümkün değil, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içindeyim.

Ey Sevdiğim.. Ben seni ne çok sevdim . Dünya bildi, bir sen bilmed in. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almama ktır. Kaçılamayacak kadar yakın, tutula mayaca k kadar uzak bir yerdes in.. Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı. Senin yokluğuna dokund um, içim yandı. Odamın çıldırtan sessiz liğinde sana seslen dim. Yankısı döndü dolaştı, senin kapıların bana kapalı. Kendi sesim yine bana ulaştı. Anladım ki beni hiç duymay acaksın.

Sana sitem edemem . Sana kırılamam. Bir tek dileğim var senden, son bir tek isteğim. O da MUTLU OLMAN.

MUTLU OL SEVDİĞİM.. BİRİCİĞİM.. AŞKIM. NEREYE, KİME GİDERSEN GİT YETER Kİ SEN MUTLU OL...