Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ocak 2006       Mesaj #297
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
akyal adlı kullanıcıdan alıntı

"Ağır Ağabey",

Baktım, herkesin yükü Sizde "bi de ben yükleyeyim" dedim...Msn Happy

Yaklaşık bir aydır (geç de olsa) Firefox'a terfi ettim; ancak, Msxlabs'a özel bir sorun yaşıyorum:

Msxlabs'a bir ileti eklerken kopyala-yapıştır özelliğini kullanamıyorum; sağ tık menüsünde ne "Kopyala" ne de "Yapıştır" sekmesi gözüküyor. Sonuçta, çıkıp, İnternet Explorer'la girip yazmak zorunda kalıyorum...

Bu sorunu yalnızca Msxlabs'ta yaşadığım için nedenini Firefox acemiliğime de veremiyorum...

Nedeni ve çözümü hakkında kısa bir yanıt verebilirseniz çok sevinirim; şimdiden sağol, varol!..

Not: Sorunun çapı büyüdü... Bu iletiyi İE'da yazdım; kaydetmeden önce baktım, İE'da da aynı sorun başladı: yazıyı vurgulayıp sağ tıklıyorum; yalnızca "Yapıştır" sekmesi görünüyor... (İletinin yazımı bir dakikayı geçerse, "Kaydet" dediğimde sanki konuk üye olarak yazmışım gibi "Kaydol" sayfasının açılıyor olması ve dolayısiyle yazılanın da kaybolması ayrı ve eski bir sorun ve de kopyalayamamayla birleşince...)

Değerli akyal :... bende zanettim ki bana bir yardımcı geldi ama görüyorum ki yardımcımın başı fena sıkışmış Msn Wink :.. bizim site için en iyi yöntem mozilla dır bende kullanırım süratlidir fakat belli aksaklıkları var ::... sizin soruna bir çözüm vereyim aynı yöntemi kullanırım ::.. (kopyalamayı önce fare ile sağ tıklayarak yapın) şayet açık değilse kopyalama alanını seçin "düzen" > "kopyala" :... sonra sıra yapıştırma olayına gelince mesaj kısmına tıklayın üst barda "Düzen" sekmesi altında açtığınız sıra "yapıştır" seçeneği açık göreceksin tıklayın kopyalama başarılı şekilde olduğunu göreceksiniz Smiley9 ::... öte yandan mozilla kurulumunda veya şu an itibarı ile "varsayılan tarayıcı" olarak mozillayı seçmiş gözüküyorsunuz bunu gerek kendi ayarlarından gerekse denetim masası > ekle/kaldır seçeneğini açın > sol barından "Program erişim ve varsayılanı ayarla" açın > özel kısmından > versayılan olarak İnternet Exploreri seçin diğer ayarların da düzgün isteğinize bağlı olarak gördükten sonra tamam diyin istekleriniz gerçekleşecek > ve sadece bizim site için mozillayı kullanın ama varsayılan ilk tarayıcınız İE olsun böylece karışıklığa mani olursunuz > sevgi ile kalın hep bizle kalın
Son düzenleyen Blue Blood; 19 Ocak 2006 10:36